• 瀏覽: 5,721
  • 回覆: 147
引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 16:43 發表

望就咁望!
之前黃絲挑釁警察,依家藍絲反擊法官
實行以其人之道治其人之身

其實很簡單邏輯

那晚休班沒出席的警察

就是暗黃

相信高層已開檔案紀錄, 那些暗黃沒升職機會

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-2-24 04:51 PM 發表

之前黃絲挑釁警察,依家藍絲反擊法官
實行以其人之道治其人之身
樂見其成

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 16:57 發表

樂見其成
還有海關,懲教係有槍的,最好建制能夠拿下,剩返被全黃的ICAC,留給警察將其滅掉

引用:
原帖由 Doraemonlam 於 2017-2-24 09:45 AM 發表

隻老鼠就黎自己玩死自己, 你攞枝AK 出黎做咩?
美金扮民主派一心參與造王遊戲

長毛偏偏走出泥指出佢地既荒謬

唔俾港豬塞自己個頭落沙堆

每個有少少理智既扮民主支持者都思想鬥爭緊

中央當然唔走出泥俾扮民主派轉移視線

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 08:46 AM 發表
支持群眾鬥群眾
我都支持群眾鬥群眾。

689想再暴動,快啲特赦柒監躉啦。Go go go!!!

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 05:27 PM 發表

我都支持群眾鬥群眾。

不用特瀉, 他們出來高薪做中資私人保鏢

周融升格國家級支持

夠殺

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 05:32 PM 發表

不用特瀉, 他們出來高薪做中資私人保鏢

周融升格國家級支持

夠殺
唔特赦點可以辣著黃絲同你地群眾鬥群眾?

坐咗年幾已經付出暗角打鑊嘅代價,人地話之你俾幾多安家費。

機械人又翻生?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 05:27 PM 發表

我都支持群眾鬥群眾。

藍絲, 又或建制支持者, 係唔燒到埋身就會"政治冷感"

政府只有任由黃絲作惡, 藍絲先肯走出泥支持政府

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-2-24 05:45 PM 發表

藍絲, 又或建制支持者, 係唔燒到埋身就會"政治冷感"

政府只有任由黃絲作惡, 藍絲先肯走出泥支持政府
  689任內又佔中,又暴動,都係冇乜人支持隻狗,結果被中共當廁紙咁沖落廁所。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 05:52 PM 發表

689任內又佔中,又暴動,都係冇乜人支持隻狗,結果被中共當廁紙咁沖落廁所。
CY 就做西裝準備做政協副主席

當廁紙咁沖落廁所??

我第一個反應就諗起李卓人個喊樣, 唔知佢有無飯開呢

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-2-24 05:55 PM 發表

CY 就做西裝準備做政協副主席

當廁紙咁沖落廁所??

我第一個反應就諗起李卓人個喊樣, 唔知佢有無飯開呢
政協副主席老懵董做咗咁多年,有乜用?

李卓人呢啲戇居居垃圾,成日講全民退保,失業就最好。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 05:36 PM 發表

唔特赦點可以辣著黃絲同你地群眾鬥群眾?

坐咗年幾已經付出暗角打鑊嘅代價,人地話之你俾幾多安家費。
七警坐幾年, 有安家費, 日後有高薪私人保鏢

親中親共派大把有錢人當向抗擊顏色革命的七雄示好, 順道向中共效忠

那有案底的黃絲帶呢?? 說好的義務律師呢? 說好的佔中佔旺可去外國移民呢??
潘運塘, 陳白山, 張漢賢仍在拿綜緩
李政熙, 郭紹傑仍在騙工傷
女村長為三千勒索, 剛又有單販毒判十幾年, 在佔中誤交損友殺人小草, 炸彈人, 佔旺暴動還有大批人在坐囚邊緣

一世活在仇忙之中, 一世沒前途... ...

爽..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]