• 瀏覽: 5,724
  • 回覆: 147
引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-24 09:36 AM 發表

要滅黃絲容乜易,中央出兵咪得囉。唔係唔夠guts嗎?
無謂弄污解放軍手

由我們建制群眾, 及警察出手吧
,很期待平暴有功!

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 09:50 AM 發表

無謂弄污解放軍手

由我們建制群眾, 及警察出手吧
,很期待平暴有功!
自從64後解放軍重有"乾淨"既人咩?
右係想攪亂香港既左派有心人

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-24 10:05 AM 發表

自從64後解放軍重有"乾淨"既人咩?
右係想攪亂香港既左派有心人。
我意思是, 肅清黃絲帶, 洗咩解放軍隻手

用我們比解放軍低一層次的建制群眾之⒬便可

很期待見血

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 09:23 AM 發表

非常好

判刑時, 我很開心

因為判兩年, 就像梁游一樣, 事發當天幫黃絲帶起飛及出精

但很快就有反動力, 及黃絲帶要付出巨大代價

支持群眾鬥群眾
由警察公開要求辱警罪開始

引用:
原帖由 hoiwingn 於 2017-2-24 10:08 AM 發表

由警察公開要求辱警罪開始
但辱警罪一定唔會成立 - 未來仲要繼續放生黃絲, 仲要繼續重判警察。
如此2047未到, 香港唔融入深圳, 有D理性既香港人都會返矖去。

警察拉人, 法庭放人, 已經大大打擊警隊士氣.
連袁XX 都幫住法官, 唔畀人鬧法官, 但佢好似睇唔到警察畀人鬧.
不要本末倒置, 是法庭對佔中被起訴的人不公平, 才引至警員不滿. 而不是親中親共派造成這情況.
法官不受監察, 一言堂, 點去解決呢個問題.

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 08:59 AM 發表

現在黃絲要革命成功

過四關才可

香港建制群眾, 香港警察, 國內群眾, 解放軍

幾國內異見份子踢晒落來, 讓他們過四關, 確保中共中國九百幾萬平方公里穩定發展

當年慈禧老人家也是這樣想的

香港警察其實好多黃絲

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2017-2-24 12:26 PM 發表

香港警察其實好多黃絲
how many ?

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2017-2-24 12:26 發表

香港警察其實好多黃絲
咁又點,佢地敢連人帶槍倒向泛民一面嗎?
佔中已經係大好機會令黃絲警察倒戈,但最後冇一個警察倒戈相向反政府
戴耀延的如意算盤根本唔會打得響

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2017-2-24 12:26 PM 發表

香港警察其實好多黃絲
挑..

香港多黃絲警察, 以前可能係, 但現在是2017

但佔中後, 剛剛4萬警察家屬撐七警!反黃絲!!!!!!

黃絲真失敗, 連飲港英奶水大的警察, 唯一一個有槍炮的團隊, 都傾向了反泛民反黃絲... ...

你們繼續乖乖接受中共統治, 像東江水, 上淘寶, 1200選委建制大勝, 用中國電, 益中國貪官吧

爽!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 cenga 於 2017-2-24 12:30 PM 發表

how many ?
我只係知有4萬警員連家屬反黃絲反泛民撐七警...

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 12:39 PM 發表

我只係知有4萬警員連家屬反黃絲反泛民撐七警...
糞民有 25 仔, police 也一定有 25 仔 ... 一點都不奇怪

但今次 7 police 判決, 確實令到兩方立場更清析 .... good

引用:
原帖由 cenga 於 2017-2-24 12:44 PM 發表

糞民有 25 仔, police 也一定有 25 仔 ... 一點都不奇怪

但今次 7 police 判決, 確實令到兩方立場更清析 .... good

但只要拿槍炮權的是藍絲, 大部份警察反黃

那就穩定

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 12:50 PM 發表

但只要拿槍炮權的是藍絲, 大部份警察反黃

那就穩定
哈哈 ... 武器既野, 就算人數少, 假如真係有膽有決心用的話, 俯拾皆是喇
屋企廚房無刀乎 ?

eg ... 2014年3月1日,雲南昆明發生砍殺事件。造成至少29人死亡,143人受傷,失蹤人數不明,警方執法時起事五名犯罪者中四人堅不投降於是被擊斃 ...

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 10:06 AM 發表

我意思是, 肅清黃絲帶, 洗咩解放軍隻手

用我們比解放軍低一層次的建制群眾之⒬便可

很期待見血
你係之前建制吹雞攪佔中果班黑社會?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]