• 瀏覽: 5,725
  • 回覆: 147
在深圳, 懂英文普通話中文做私企語言教師也可, 夜場經理也可

在珠海, 駕白牌車, 帶客去澳門賭, 去中山珠海坦州玩女人, 帶客去國內廠
在網上賣產品

也可過世, 生活悠閒

我看不敢回國的黃絲, 又沒錢移民, 怎死??

一於齊齊搞亂香港吧

支持群眾鬥群眾

九七後改朝換代嘅後果, 犯聞往往嚮往前朝嘅風光(戀殖戀英), 不願意習慣(回歸)及面對(一國兩制)將來嘅(港人治港)挑戰。
廿年回歸到現在唔止中英博奕,英殖早已慢慢淡出,英國國力不夠阿爺鬥也
近年嚟中美爭做一哥,顏色革命侵入香港,街頭暴亂對邊個有利呢?大家心中有數,如果唔係犯聞幕後金主D錢點嚟呢??痴瘋成日去美國做乜呢??

只要牢牢屯兵香港,加上一貫文攻武嚇,再煽動市民內部鬥爭,消滅黃絲、港英餘孽遲早既事

引用:
原帖由 hoiwingn 於 2017-2-24 08:55 AM 發表
只要牢牢屯兵香港,加上一貫文攻武嚇,再煽動市民內部鬥爭,消滅黃絲、港英餘孽遲早既事
現在黃絲要革命成功

過四關才可

香港建制群眾, 香港警察, 國內群眾, 解放軍

幾國內異見份子踢晒落來, 讓他們過四關, 確保中共中國九百幾萬平方公里穩定發展

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 08:59 AM 發表

現在黃絲要革命成功

過四關才可

香港建制群眾, 香港警察, 國內群眾, 解放軍

幾國內異見份子踢晒落來, 讓他們過四關, 確保中共中國九百幾萬平方公里穩定發展

民主傑青連第一關

周融的群眾建制

也過不到

吃屎就有份

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 08:59 AM 發表

民主傑青連第一關

周融的群眾建制

也過不到

吃屎就有份
第一關不怕獻出所有已經收皮啦

引用:
原帖由 hoiwingn 於 2017-2-24 09:12 AM 發表

第一關不怕獻出所有已經收皮啦
周融被委員長接見

士氣及吸金能力大增

黃絲連第一關建制群眾都鬥不贏

很快收皮

引用:
原帖由 hoiwingn 於 2017-2-24 08:55 AM 發表
"再煽動市民內部鬥爭",E家由警隊開始

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-24 09:21 AM 發表

"再煽動市民內部鬥爭",E家由警隊開始
非常好

判刑時, 我很開心

因為判兩年, 就像梁游一樣, 事發當天幫黃絲帶起飛及出精

但很快就有反動力, 及黃絲帶要付出巨大代價

支持群眾鬥群眾

周融,靜心BB,私煙,高達斌,建制用既就係ED咁既牛鬼蛇神。人以群分,後面班人係乜質素,心照啦。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-24 09:28 AM 發表
周融,靜心BB,私煙,高達斌,建制用既就係ED咁既牛鬼蛇神。人以群分,後面班人係乜質素,心照啦。
有什麼所謂??

起碼成班有手有腳靠自己, 還有委員長接見, 而且群眾勢力越來越大

好過拿綜援騙工傷的黃絲帶, 梁穎禮, 陳白山, 李政熙, 潘運塘, 郭紹傑

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-24 09:28 AM 發表
後面班人咩質素都唔關事, 肯同黃絲在香港玉石俱焚就 ok 了

引用:
原帖由 Doraemonlam 於 2017-2-24 09:31 AM 發表

後面班人咩質素都唔關事, 肯同黃絲在香港玉石俱焚就 ok 了
要滅黃絲容乜易,中央出兵咪得囉。唔係唔夠guts嗎?

今次中央靜得好恐怖,連門面說話一句都無
上次為梁游釋法前中央都好靜,睇怕將有猛片上映

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-24 09:36 AM 發表
要滅黃絲容乜易,中央出兵咪得囉。唔係唔夠guts嗎?
隻老鼠就黎自己玩死自己, 你攞枝AK 出黎做咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]