• 瀏覽: 5,722
  • 回覆: 147
引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 18:18 發表

你撐的曾爵士, 余若薇, 楊岳橋

現有誰比起政協副主席好???????????
政協副主席,係副國級,比省長仲要大
點都好過做監

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 06:19 PM 發表

就是說

為了與中共提升關係

大把公司或老闆, 會爭著請抗擊顏色革命打狗七雄...

與你撐的黃絲案底人仕, 無晒前途, 是兩回事..
我幾時撐黃絲案底人仕?請提供證據。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 06:59 PM 發表

首先,我認為煲呔比689同老懵董做特首做得好極多,唔代表我「撐」煲呔。

咁你鍾意做勝利球迷,邊個當權撐邊個,西環吹雞,即刻跪低。
你條蝦毛覺得做得好, 有撚用,

咪又係一名囚犯, 在哭哭

梁英, 董建華就唔同, 中共覺得好, 可坐正政協副主席, 還可以法律免責

此才是實在

勝利球迷, 幾時都係... ... ...

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 07:00 PM 發表

我幾時撐黃絲案底人仕?請提供證據。
你投票是投給中間派, 投給建制嗎?????????????????????

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-2-24 07:00 PM 發表

政協副主席,係副國級,比省長仲要大
點都好過做監
政協副主席, 十幾億人尊重, 又有很多優惠及方便... ..

與某人撐的曾蔭權爵士囚犯, 兩回事

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 07:01 PM 發表

你條蝦毛覺得做得好, 有撚用,

咪又係一名囚犯, 在哭哭

梁英, 董建華就唔同, 中共覺得好, 可坐正政協副主席, 還可以法律免責

此才是實在

勝利球迷, 幾時都係... ... ...
政協副主席並無法律免責。

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 07:01 PM 發表

你投票是投給中間派, 投給建制嗎?????????????????????
我投嗰啲冇案底喎。

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 19:02 發表

政協副主席, 十幾億人尊重, 又有很多優惠及方便... ..

中央仲可以考慮俾埋七俠省級政協地位,到時地位比終審法狗仲要高

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 07:02 PM 發表

笑死冇命賠。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 07:04 PM 發表

政協副主席並無法律免責。
傻喇, 獨裁中共好多暗底野, 你們不是說很黑暗嗎??

尚有, 政協副主席至今都沒有受過刑責... ...

一定是乾淨才可坐到此個位..

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 07:05 PM 發表

我投嗰啲冇案底喎。
咪又係投黃絲.. ..

扮咩野自己不是黃絲... ..

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-24 07:06 PM 發表

笑死冇命賠。
政協副主席是十幾億人中國的高位

不是十幾億人認識及尊重

難道曾蔭權才是最受歡迎???

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 07:02 PM 發表

我就唔覺得好多大陸仔知道董建華呢個政協有咩用,同埋崇拜佢囉!!

你講嘢呢啲福利,一啲興趣都無,睇吓啲阿婆阿姐跳下民族舞,同啲唔知咩官員吹下!浪費時間,我去常平雄獅同妓女吹水玩好過啦!!

個friend做咗地方政協成日諗住癡人搵着數,結果乜都冇,後來有條絕橋,開會帶個保險佬去,係咁叫啲大陸喱買保險,傳聞都搵到錢!!

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-2-24 12:36 PM 發表

咁又點,佢地敢連人帶槍倒向泛民一面嗎?
佔中已經係大好機會令黃絲警察倒戈,但最後冇一個警察倒戈相向反政府
戴耀延的如意算盤根本唔會打得響
佔中同警察倒戈有乜關係 政改之役 七十幾天不清場是誰定?

當時警察已出名助紂為虐
忘了曾超雄?

戴生原來是想用公民抗命手法 又關警察倒戈咩事?

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 12:38 PM 發表

挑..

香港多黃絲警察, 以前可能係, 但現在是2017

但佔中後, 剛剛4萬警察家屬撐七警!反黃絲!!!!!!

黃絲真失敗, 連飲港英奶水大的警察, 唯一一個有槍炮的團隊, 都傾向了反泛民反黃絲... ...

你們繼續乖 ...
香港原來有3萬幾警察
4萬警察家屬 即係點計好?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]