• 瀏覽: 7,173
  • 回覆: 162
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-2-26 06:55 PM 發表

講咗咁多版,幾位黃人有幾可批評譴責黃屍嘅暴行先? 仲好意思鬧屈穎妍?
我只 ...
我使咩跟你意思去批評?
我係鍾意鬧屈小姐!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-2-26 06:58 PM 發表

自己啲衰嘢收收埋埋唔講,就當冇做過?
呢一句講你自己!

引用:
原帖由 食指 於 2017-2-24 01:39 AM 發表
你自己問心,爲人師表同警察嘅性質一樣嗎?
佢點會問心呀,佢都擺明偏見而去評論,為人師表嗰班,做學生嗰班,即使講粗口,甚至圍堵校委,甚至叫人去犯法佔中,還有一班激進派人士衝擊警方防線,以至於去年初的暴亂中如何殘暴對待執勤的警員等,你又有沒有見佢咁正義咁去聲討佢地呢?好了,現在見到屈穎妍出席那個活動及出咗篇文章,就急不及待地發文聲討,你認為這班人真的是心存正氣?他們只是偽君子一班,自己人做乜都係好正確,處處維護。政見不同的呢?我想我也不用說吧。

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-26 09:16 PM 發表

我使咩跟你意思去批評?
我係鍾意鬧屈小姐!
哈哈,那就足以證明你的虛偽了吧

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-26 05:16 PM 發表

點解要你收貨先算?你係乜水?

黃絲霸街,掟磗,放火,襲警,有證據就請律政司提出檢控。講完。
哈哈,果然係偽君子一名。

引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-26 07:11 PM 發表

睇你成日甘呵呵~呵呵~,唔舒服就食藥啦!高B牛
我呵呵,咪就係睇到你班黃人講啲嘢真係笑死人冇命賠,就講呢個主題,各位黃人來來去去就只係識得話7警錯。

點樣錯法? 唔知!

如果你地知道佢錯响邊,早就駁到我冇聲出啦……結果反而係我駁到你地冇聲出,連改我原帖,鸚鵡學舌呢啲下三濫嘅招數都出埋,睇到我唔笑呵呵都唔得!*^O^*

點解我成日死唔斷氣咁呵呵?

咪就係因為你地黃人由頭到尾都引到我笑呵呵…停都停唔到啊…*^O^*

呵呵……哈哈……

多謝你地陪我玩足成日!

後會有期!

屈小姐睇怕都會成黃絲箭靶!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-2-27 12:23 AM 發表

我呵呵,咪就係睇到你班黃人講啲嘢真係笑死人冇命賠,就講呢個主題,各位黃人來來去去就只係識得話7警錯。

點樣錯法? 唔知!

如果你地知道佢錯响邊,早就駁到我冇聲出啦……結果反而係我 ...
都話咗撐警嗰班係盲撐,依家發覺不單止盲...................

引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-28 09:47 AM 發表

都話咗撐警嗰班係盲撐,依家發覺不單止盲...................
呵呵…

盲撐警!

點解係盲撐警?

都話係盲撐囉!

咁即係點盲法得㗎?

話咗係盲撐,你睇唔明啊??

哈哈……

引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2017-2-27 02:50 AM 發表
屈小姐睇怕都會成黃絲箭靶!
黃屍反對,證明屈小姐做啱咗!

黃屍打警辱警,黃屍就包庇唔出聲。

輪到黃屍俾人打,噢…黃屍就變成道德塔利班,大大聲講法治,全世界錯哂,黃屍啱哂!

對住呢班黃屍,我地就只能無視佢地,無情地串鳩佢地,跟住,用黃屍嗰套對付返黃屍,咁就謂之VERY GOOD 啦!

以黃屍之道,還施黃屍之身,呢啲先係“施比受更有福”嘅真諦!

見唔見到我用黃屍嘅套路對付黃屍呢?

呵呵…施比受,真係更有福!*^O^*

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-2-28 01:09 PM 發表

呵呵…

盲撐警!

點解係盲撐警?

都話係盲撐囉!

咁即係點盲法得㗎?

話咗係盲撐,你睇唔明啊??

哈哈……

又一斷章取義,歪曲道理嘅响度叫囂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]