• 瀏覽: 53,258
  • 回覆: 430
  • 追帖: 6
算吧啦
做人喂首喂尾
根本無領導材能
仲未知自己乜料
唉.....

阿爺撐林鄭,建制肯定跟阿爺撐林鄭...鬍鬚曾如果不爭取泛民票,那今屆只有林鄭入閘...

鬍鬚曾表明支持831及23條,都係求阿爺俾條路佢可入閘陪跑...

引用:
原帖由 n008642 於 2017-2-24 11:28 AM 發表
根本曾俊華到班泛民擺上枱,等佢可入閘同林鄭爭,最終攪到林鄭低票當選,就可以未來五年唱佢 另一個689
低咩票當選??

薯片搶不走梁營一票,

而唐英年班人拉大隊走去投林鄭..

事實就係林鄭可留梁英票, 更可吸唐營票

輕勝在望..

E篇討論一出,睇嚟曹xx會員好快為薯片叔叔護航....

引用:
原帖由 中環鞋油 於 2017-2-24 11:35 AM 發表
胡蘇曾根本系香蕉人中央看在眼裡所以老董講的是真話!的泛民為什么反對831?現在可以全香港人投票甘胡蘇就當選!中央亦冇計!現在的泛民好似神經病系這小圈子裡甘積極!選他們入議會的選民是 ...
非常同意, 胡官 + 胡鬚 一定過 150 提名票, 泛民班仆街反乜 9 野 831?
根本就係攪屎棍.

選邊個都死

引用:
原帖由 狂風王 於 2017-2-23 10:41 PM 發表
據傳媒報道,曾俊華近日獲得唔少選委嘅提名,距離150票嘅「入閘」門檻近在咫尺!

但要提提你,曾俊華呢D提名係邊度嚟?教育界30票、會計界24票、反對派立法會議員8票、IT界21票、高教界15票、醫學界9票、社 ...
睇得出撐JT果班絕大部分都係高學歷有文化的,再睇返林鄭,唔係地產霸就係商家佬,跟住就係D乜野愛國社團佛教道教....代表乜野?

鬍鬚佬做得好出力吸曬聞豬人士的票

反正中央唔會畀鬍鬚佬做大家都係做場戲

聞豬人士又可以跑出來話,我哋已經盡力對抗中央啦,簡直就係win win雙贏大龍鳳一場

勁。

引用:
原帖由 咁樣樣。 於 2017-2-24 11:23 AM 發表
地産佬最鐘意係錢,揀個傻佬入嚟,香港係無運行。
請問撐JT果班人有邊一個係地產黨,定係奶媽?你搞清楚先再UP啦

薯片靠黃票入閘
佢有「黃」者之風

証明胡so 可以團結HK

引用:
原帖由 HKIKU 於 24-2-2017 11:08 AM 發表
遲下投暗票就有好戲睇
我懷疑阿爺可能在選票上用隱形墨水印上祕密號碼,將來秋後算帳

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-2-24 11:18 AM 發表
鬍鬚佬正懵丙。估唔到曾鈺成幕後操控都會出尐咁嘅錯。
佢哋應該先求入閘,選舉投票係匿名到時可以反林鄭投鬍鬚都得

只系一場戲. 如果呀爺真系要阻一個人入闡, 一隻手指尾就攪掂. 否則, 點統治13億人口?

邊個當選, 都系一隻棋(預定), 照上面指示演好呢個角色.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]