• 瀏覽: 53,247
  • 回覆: 430
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-25 08:52 PM 發表

省長、市長有甚麼分別知嗎?特首跟他們有甚麼分別又知嗎?
唯一相同:
要由中央委任。要穫得中央信任。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 08:53 PM 發表

唯一相同:
你真係好有問題,分別、相同識得分別嗎?

引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-25 08:56 PM 發表

你真係好有問題,分別、相同識得分別嗎?
你可以否認呢點咩?

引用:
原帖由 ufohk 於 2017-2-24 11:12 AM 發表
中央要邊個你地D五毛識條毛咩
你地最多只係去到西環既指意, 西環唔代表中央,
中央內部派系權鬥, 你地知個屁, 跟車太貼, 小心車毀人亡
到胡國興或者曾俊華做特首,佢地又會改過新AC出現。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 08:57 PM 發表

你可以否認呢點咩?
我冇話否認喎,只係覺得你思考有問題啫

引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-25 09:00 PM 發表

我冇話否認喎,只係覺得你思考有問題啫
你既然唔否認。即係認同。

咁認同和覺得思考有問題係有矛盾之處。

究竟邏輯係咩?

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 09:03 PM 發表

你既然唔否認。即係認同。

咁認同和覺得思考有問題係有矛盾之處。

究竟邏輯係咩?
如果相同等於分別,這個理論只有存在於精神有問題的人身上,精神有問題的話在下愛莫能助,請到靑山睇病吧

引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-25 09:07 PM 發表

如果相同等於分別,這個理論只有存在於精神有問題的人身上,精神有問題的話在下愛莫能助,請到靑山睇病吧
你呢點只係你自說自話。

我話。
香港特首和省長。市長都要得到中央委任。要中央信任。

呢個係我一直下來的講法。

你自說自話要去講市長。省長。特首分別。你自己講到夠。

我無興趣討論呢個問題。

我只係提出特首要穫得中央信心呢個事實。

曾俊華改政綱已經失去政治誠信。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 09:11 PM 發表

你呢點只係你自說自話。

我話。
香港特首和省長。市長都要得到中央委任。要中央信任。

呢個係我一直下來的講法。

你自說自話要去講市長。省長。特首分別。你自己講到夠。

我無興趣討論呢個問題。

我只係提出 ...
我問你依幾個職位有乜分別,你又走去話相同之處,廢話講完就借尿頓

引用:
原帖由 CCVV@BB 於 2017-2-25 09:15 PM 發表

我問你依幾個職位有乜分別,你又走去話相同之處,廢話講完就借尿頓
我都話呢度唔係講你講嘅題目。

我又無興趣討論呢d題外話。

你自說自話我咪答你無興趣講囉。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 09:17 PM 發表

我都話呢度唔係講你講嘅題目。

我又無興趣討論呢d題外話。

你自說自話我咪答你無興趣講囉。
唔阻你屙尿

引用:
原帖由 lewark 於 2017-2-25 08:53 PM 發表

唯一相同:
大佬,你黎黎去去都係因為薯片靠泛民選委票入閘就不斷屈薯片勾結外國勢力,聽晒泛民話,咁證據呢? 聽晒泛民選委話就香港玩完,證據呢?你唔好忘記,李飛先生公開講過,大部分泛民主派都係愛國愛港架!

薯片就算要討好泛民選委,佢一樣無支持過港獨,一樣無講過反831, 一樣支持一國兩制同基本法,甚至提出為23條立法,根本薯片絕對係愛國愛港嘅人。

如果中央連薯片都唔信,反而批鬥佢係反中亂港,咁仲選乜鬼特首啫,直接改為委任特首算啦

佢個排頭係 i love hk,其實佢係想撕裂hk!

引用:
原帖由 gboy02 於 2017-2-24 11:46 PM 發表
咪傻啦。因為提名係開名。入到最後不記名投票先係真章! 鬍鬚選到中央都要任命。除非胡或長毛,如果唔係中央唔會唔任命!

老懂講既唔洗理, 鬍鬚都算係中央信既人,唔係點做司長!?
有手指毛。及dna架。。。 若要人不知。除非係低b

全部都係中央一個局,最後建制票全部都投曾俊華,到是一個高民望、高選票,最重要係泛民支持嘅特首當選。以後仲有咩藉口上街話特首冇應受性。泛民起碼唔敢講小圈不選舉,因為佢米有分參興,佢地一向話代表民意。  現在唯一睇穿呢個局嘅長毛都比佢地飛左,依家入晒局喇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]