• 瀏覽: 4,550
  • 回覆: 85

搞撚亂香港, 我等親中親共的藍絲, 過深圳,.或珠海
口金係帶下客去賭去玩女人, 在網上賣下貨, 合法地玩
也可過世

黃絲呢?沒錢移民, 又不敢回獨裁中共國

我很樂意搞亂香港

在珠海, 駕白牌車, 帶客去澳門賭, 去中山珠海坦州玩女人, 帶客去國內廠
在網上賣產品

也可過世, 生活悠閒

我看不敢回國的黃絲, 怎死??

一於齊齊搞亂香港吧

支持群眾鬥群眾

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-24 08:41 AM 發表

搞撚亂香港, 我等親中親共的藍絲, 過深圳,.或珠海
口金係帶下客去賭去玩女人, 在網上賣下貨, 合法地玩
也可過世

黃絲呢?沒錢移民, 又不敢回獨裁中共國

我很樂意搞亂香港
九七後改朝換代嘅後果, 犯聞往往嚮往前朝嘅風光(戀殖戀英), 不願意習慣(回歸)及面對(一國兩制)將來嘅(港人治港)挑戰。
廿年回歸到現在唔止中英博奕,英殖早已慢慢淡出,英國國力不夠阿爺鬥也
近年嚟中美爭做一哥,顏色革命侵入香港,街頭暴亂對邊個有利呢?大家心中有數,如果唔係犯聞幕後金主D錢點嚟呢??痴瘋成日去美國做乜呢??

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-23 10:15 PM 發表
柒警事件都審完喇!
靜靜地依足手續上訴,
香港人安安樂樂味好囉!

藍絲做咩攪大件事佢?
咁想香港亂呢?
自己搞事在先,宜加賊喊捉賊,黃巾賊契弟本色!

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-24 12:05 AM 發表

是否輕判,我唔知!亦無意見!
我只是想講,撐柒警,可以低調一些。
高調行事並無益!
高低也可

公民黨專業培育賤人, 成功令香港翻出軒然大波, 最後由假髪洋狗成就公民黨的千秋霸業
樓主現在才嫌亂, 太遟了

攞著數囉,問下私煙就知

引用:
原帖由 famousfamous 於 2017-2-24 12:40 PM 發表
攞著數囉,問下私煙就知
私煙、周龍、屈賢等等,賺阿爺錢都唔少。

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-24 01:10 PM 發表

私煙、周龍、屈賢等等,賺阿爺錢都唔少。
對, 合法賺錢, 多多也可

好過黃絲騙工傷, 綜緩, 梁游唔還錢
一世沒前途

對自已不利的就獨立事件獨立討論
但對自已有利時就東拉西扯搞埋一齊講

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-23 10:15 PM 發表
柒警事件都審完喇!
靜靜地依足手續上訴,
香港人安安樂樂味好囉!

藍絲做咩攪大件事佢?
咁想香港亂呢?
左派有心人想借7警事件攪大警民對立局面,從中取得政治利益。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-24 02:24 PM 發表

下 !!!

咁犀利 ?

不如咁喇

你以其人之道, 還治其人之身 , 滲透入解放軍, 到時成功控制到軍隊, 莫講話香港喇, 連北京政權也垂手可得呀

到時, 咩 ... 打手係各討論區挑起事端,希望可造成警隊和市民對立局面 ... 你都無有怕喇

哈哈 .... 行動喇, 你個章 ... 哈哈

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-24 02:24 PM 發表

周翁最想如此,
又可以假做全民投票之名,
攞一大筆錢,用淨些少收埋入自己荷包。

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-24 02:42 PM 發表

周翁最想如此,
又可以假做全民投票之名,
攞一大筆錢,用淨些少收埋入自己荷包。
WHY NOT 以其人之道, 還治其人之身 ?