• 瀏覽: 4,551
  • 回覆: 85
柒警事件都審完喇!
靜靜地依足手續上訴,
香港人安安樂樂味好囉!

藍絲做咩攪大件事佢?
咁想香港亂呢?

好事

一國兩制

異見份子踢晒去香港此城市

然後群眾鬥群眾

確保中共中國穩定發展

樓主係咪唔記得左最初係邊班垃圾搞事,又想屈人!?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2017-2-23 10:40 PM 發表
樓主係咪唔記得左最初係邊班垃圾搞事,又想屈人!?
唔好賴前人,
柒警做事自己負責!

班垃圾搞事藍屍都係!

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-23 11:12 PM 發表

唔好賴前人,
柒警做事自己負責!

班垃圾搞事藍屍都係!
支持群眾鬥群眾

爽!

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-23 10:15 PM 發表
柒警事件都審完喇!
靜靜地依足手續上訴,
香港人安安樂樂味好囉!

藍絲做咩攪大件事佢?
咁想香港亂呢?
黃絲佔中搞大件事佢你吾講?

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2017-2-23 11:31 PM 發表

黃絲佔中搞大件事佢你吾講?
一件還一件,獨立事件評論。
若果再講佔中情況、佔中成因、831....根本無得講。
你都識只係回一句,你都唔會長篇大論、前因後果串連講。

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-23 11:36 PM 發表

一件還一件,獨立事件評論。
若果再講佔中情況、佔中成因、831....根本無得講。
你都識只係回一句,你都唔會長篇大論、前因後果串連講。
冇佔中事件又點會有七警事件呀.

又好呀,獨立事件.
將磚頭掟到警員受傷而判社會服務令是否是輕判的{獨立事件}呢.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-2-23 11:42 PM 發表

冇佔中事件又點會有七警事件呀.

又好呀,獨立事件.
將磚頭掟到警員受傷而判社會服務令是否是輕判的{獨立事件}呢.
是否輕判,我唔知!亦無意見!
我只是想講,撐柒警,可以低調一些。
高調行事並無益!

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-24 12:05 AM 發表

高調行事並無益!
挑.
低調你地嗎又話鬼祟囉.

基本法俾我地有司法67ga自由
梁游DQ左都去到終院,我諗7警都應該會,要求不多,減刑到5個星期就可以

引用:
原帖由 lampho 於 2017-2-24 12:05 AM 發表

高調行事並無益!
可能學黃絲先遊行後佔中,唔高調點玩落去

引用:

高調行事並無益!
大手山外資要靠中共中國, 有柒頭759, 做靶, 還有誰敢撐??

政協打正旗號是藍絲, 卻身家生意沒縮水

馬雲高調取笑香港人及支持六四平暴有功, 香港淘寶生意額年年爆升

事實證明, 反顏色革命者有運行
親黃絲等不斷下滑

七警有千萬籌款, 還有中資撐

穩如泰山!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-2-24 12:08 AM 發表

挑.
低調你地嗎又話鬼祟囉.
七警抗擊顏色革命有功, 光明正大

經民聯, 自由黨, 珠姐也在幫他們籌錢,

香港已經比黃絲搞到咁亂, 再亂一點又有何妨?

而且, 藍絲在黃絲眼中是共奴, 大部份在國內有產業 - 但黃絲有骨氣, 要死守香港, 寧死都要漢賊不兩立。所以, 藍絲是以自己一部分可分割的財產來跟黃絲的全幅身家硬碰硬。換句話說: 藍絲輸嬴都好, 拍拍屁股就可以返國內繼續生活; 黃絲輸了, 會連底褲都輸埋, 但黃絲嬴了都只係得返條底褲 - 這對藍絲來說完全值搏。

所以, 我反而唔明點解藍絲唔可以想香港亂。樓主你知唔知自己有咩輸得, 有咩唔輸得; 你又知唔知藍絲有咩輸得, 有咩唔輸得?

又所以, 我經常重覆: 在香港生了根的黃絲, 你最大敵人不是藍絲, 而是在香港無根的黃絲。
無根黃絲點玩都係無底褲, 不存在輸贏問題 - 有根黃絲, 點玩都會無衫著, 點都係輸。
藍絲? 點玩都有中國呢條後路, 仲要越玩越多衫著, 穩嬴。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]