• 瀏覽: 2,502
  • 回覆: 33
https://www.youtube.com/watch?v=A-Xuo7raKp4&list=PLPY0_ooDN1dvClKgo7K1tAS26PeAHmikd&index=2

最離譜係警隊講到自己冇錯咁

樓主柒咗有冇認過錯?

人力班人, 又有幾何認錯??

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2017-2-23 05:43 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=A-Xuo7raKp4&list=PLPY0_ooDN1dvClKgo7K1tAS26PeAHmikd&index=2

最離譜係警隊講到自己冇錯咁
同意,黃 C 永不認錯,太恐怖了

以前人地稱呼佢肅公子前肅公子後, 跟住拍咸片, chi-na亊件佢冇講粗口宜家跟風粗口爛舌

懷疑樓主獨立思考能力......

YES, 黃絲不找數, 找數非黃絲
引用:
原帖由 horse2014 於 2017-2-23 06:24 PM 發表

同意,黃 C 永不認錯,太恐怖了

引用:
原帖由 daimonster 於 2017-2-23 06:36 PM 發表
以前人地稱呼佢肅公子前肅公子後, 跟住拍咸片, chi-na亊件佢冇講粗口宜家跟風粗口爛舌

懷疑樓主獨立思考能力......
唔好話你唔睇咸片未講過粗口噃.

英國雜種狗唔止唔認錯,仲要走去告人唔俾人講野!

吾認罪,但有悔意,法官會輕判。

七警冤枉呀!比人屈打成招呀

一班永不認錯的人話人永不認錯.

有悔意,但吾認罪,好好笑

無做錯 點解會有 悔意
引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-2-23 08:54 PM 發表
吾認罪,但有悔意,法官會輕判。

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-2-23 09:03 PM 發表
有悔意,但吾認罪,好好笑

無做錯 點解會有 悔意

你都覺得好笑?

笑下好喇,吾好鬧呀,香港法官吾鬧架。

唔止我覺得好笑, 路邊野狗都會笑到 標尿
引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-2-23 09:06 PM 發表

你都覺得好笑?

笑下好喇,吾好鬧呀,香港法官吾鬧架。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]