• 瀏覽: 1,676
  • 回覆: 25
唔記得講鬍鬚已經夠票入閘
係時候買定花生睇淋病表演

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-25 06:29 AM 發表
等睇 肥皂劇「奶媽食薯片」

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-25 06:29 AM 發表
最新劇情 :
薯片 猴急搶閘 拌到
今早10時15分到灣仔選舉事務處遞交報名表,搶閘成為首位報名參選人士,據悉將提交約160個提名。
在進入大廈時,搶閘猴急不慎在門口梯級拌倒。

引用:
原帖由 68924 於 2017-2-25 01:11 PM 發表
你制唔制

呢個菜屎又想製造悲情出黎博同情

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2017-2-25 04:45 PM 發表
呢個菜屎又想製造悲情出黎博同情
薯片猴急搶閘拌到失蹄,
長毛立即宣佈退出,
公民提名,未達目標,長毛宣佈不會參選特首,結束收集個人資料(提名的人需留下聯絡方法及身份證號碼)。

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-23 01:31 PM 發表
中大講師大頭蔡今日話,縱使曾俊華在所有特首選舉民調中,支持度一直領先其他參選人,但諷刺的是,卻有可能拿不到150個提名,因而不能入閘成為候選人。

這是因為他面臨「兩面楚歌」:一方面,「西環」和建制派全面 ...
蔡子強傻9,老曾佢吾儍別人笑老曾太瘋癲,老曾笑蔡子強看不穿老曾仆住去入閘了可以入自己袋了,老曾甘就袋幾百萬

曾俊華要向全港七百三十五萬市民發出一份邀請,讓我們一起努力,令香港變得更好。你們的支持,將會是我競選和當選後有效施政的最大動力。謝謝你的支持!捐款支持,請註明收款人為“曾俊華”

2017年2月25日

捐款者 24857

已獲捐款 HK$4,902,809

引用:
原帖由 青青草 於 2017-2-25 07:06 PM 發表

蔡子強傻9,老曾佢吾儍別人笑老曾太瘋癲,老曾笑蔡子強看不穿老曾仆住去入閘了可以入自己袋了,老曾甘就袋幾百萬

曾俊華要向全港七百三十五萬市民發 ...
犯聞識得把薯片重新包裝,詭計包裝為救港推動民主的救星,而事實係犯聞比佢哋”造王論”後嘅入閘,薯片政網更改仲衰過以前,不過佢哋靠洗人腦,令到嗰啲人感覺薯片良好,可以犧牲831及23立法原則,如果想撐薯片做傀儡,犯聞背後收都豐裕呀?得就造王嘢詭計包裝成功啦

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2017-2-26 12:21 AM 發表

犯聞識得把薯片重新包裝,詭計包裝為救港推動民主的救星,而事實係犯聞比佢哋”造王論”後嘅入閘,薯片政網更改仲衰過以前,不過佢哋靠洗人腦,令到嗰啲人感覺薯片良好 ...
淋病係建制入面中聯辦一系既核心,鬍鬚係離E個核心較遠既建制。鬍鬚會唔會好過 OR 衰過 689,唔知?但淋病係由689當年幕後班底再加地產商家佬推舉出泥。如果佢當選,會繼續689路線外加地產商家佬分餅仔,香港右點會好呢?

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-26 05:57 AM 發表

淋病係建制入面中聯辦一系既核心,鬍鬚係離E個核心較遠既建制。鬍鬚會唔會好過 OR 衰過 689,唔知?但淋病係由689當年幕後班底再加地產商家佬推舉出泥。如果佢當選,會繼續689路線外加地產商家佬分餅仔,香港右點會 ...
香港應要堅持一國兩制,在特首選舉過程中,希望大家能記着國家領導人習近平所說「堅持一國兩制,尊重兩制差異,二者不可偏廢」。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]