• 瀏覽: 1,754
  • 回覆: 18
佔中計錯數
最大敗家真係泛民,

竟然比建制奪取左紀部隊支持
以步棋行得太失敗,

以前警察不嬲係企泛民的
佔中前區議會及立會投票票站有顯示泛民有優勢。

應該話紀律部隊被泛民出賣
對泛民來講,所有人對可以出賣,泛民用紀律部隊的票來換更多的支持票

引用:
原帖由 gblsf4 於 2017-2-23 11:23 AM 發表
應該話紀律部隊被泛民出賣
對泛民來講,所有人對可以出賣,泛民用紀律部隊的票來換更多的支持票
貓4

傳,聞
拍條片扇警察,有苦自己知!
司法展示 唯我獨尊。

比這更先敗是黃絲不認同泛民

正確

警察飲港英奶水大, 亦是香港唯一軍制

現落入建制手

泛黃沒可能革命成功

黃人只剩下廉政公署那150配槍隊伍
只要能將廉署配槍權繳去,黃人就真正變成無牙老虎

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-2-23 10:35 PM 發表
黃人只剩下廉政公署那150配槍隊伍
只要能將廉署配槍權繳去,黃人就真正變成無牙老虎
廉記的軍火很弱

兩隊hit team手可肅清成個部門

黃絲沒可能革命成功

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-23 22:38 發表

廉記的軍火很弱

兩隊hit team手可肅清成個部門

黃絲沒可能革命成功
警察同廉署世仇,當然願意把廉署消滅

當然仲要把海關,懲教這兩個有槍的部門拿下方為安全

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-23 10:21 PM 發表
正確

警察飲港英奶水大, 亦是香港唯一軍制

現落入建制手

泛黃沒可能革命成功
同埋根本吾應該反政府反共,就針對警方,如果調返轉個7警係打689,黃絲立場就即刻調轉架喇,所以根本係對事唔係對人。

如果係曾建超當時我一定作出智慧,我唔追究警方責任,佢地都系維持治安,一時情緒失控先打我,之後我再重申大家都係反政府反689,大家唔好再向警方作出挑釁,警方是無辜的。

如果當時佢咁做,咁香港差佬會企哂泛民個邊,所以一個冇政治智慧泛民學人攪政治運動香港真係死得。

2012年立會選舉泛民得票55%,2016年泛民加本土得票58%。此post已完

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2017-2-24 01:03 AM 發表

同埋根本吾應該反政府反共,就針對警方,如果調返轉個7警係打689,黃絲立場就即刻調轉架喇,所以根本係對事唔係對人。

如果係曾建超當時我一定作出智慧,我唔追究警方責任,佢地都系維持治安,一時情緒失控先打我 ...
他們仇恨上腦, 連曾蔭權爵士都屈成香港共產黨

怎懂政治是妥協與拉籠?

引用:
原帖由 typhoon_york 於 2017-2-24 09:51 AM 發表
2012年立會選舉泛民得票55%,2016年泛民加本土得票58%。此post已完
笑撚死

建制從來都係四成多選票

有什麼所謂?

泛民奪不到權, 改不了制度, 革不了命
乖乖交稅, 飲東江水, 吃中國菜及肉, 用中國電, 上淘寶

不斷益中共中國, 人多又如何? 咪又係乖乖接受黨統治

有班傻仔

以為投票給泛民, 就可改變獨裁中共

根本多年來都係泛民投票多

但什麼都改不了

中共中國靠槍杆子起家, 怕你們的選票條柒??

現在你們班廢柴, 連第一道防線周融建制群眾都鬥不贏

假民主派亂港根源

主題標籤 #區議會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]