• 瀏覽: 2,841
  • 回覆: 45
挑, 連自己新東攞幾多票都計唔出, 仲要輸比梁頌恆條靚仔 - 學咩人估民意?

再講, 警察暴動第一個打黃絲, 港共求之不得。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-2-25 04:28 AM 發表
中央外國人釋法!

中國強, 中國好, 好到中共領導人家屬都移民外國, 不做中國人要做外國人!
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=19573791&extra=&page=1
除副局長外 數名人大代表亦擁外國 ...
咁快唔夠講啦,攞D舊文出嚟打飛機😁😁

父母同子女不同國籍觸犯咗邊條法例?

全世界有邊個國家禁止高官嘅子女擁有海外國籍?連美國都冇!

連鄧少平個孫都攞出嚟打飛機,Come on!

引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-2-25 04:43 AM 發表

咁快唔夠講啦,攞D舊文出嚟打飛機😁😁

父母同子女不同國籍觸犯咗邊條法例?

全世界有邊個國家禁止高官嘅子女擁有海外國籍?連美國都冇!

連鄧少平個孫都攞出ࢩ ...

引用:
原帖由 芽菜子 於 2017-2-23 09:41 AM 發表
個劇情係咪?......
警察暴動,萬民支持,香港政府無法抵禦,行政長官被挾持,為左香港再次回復和平,唯有順應民意,立即拘捕所有曾參與佔中者,黃c假髮人等等,然後再重審所有有關佔中案件
香港從此回復和平,可喜可 ...
結局我like

引用:
原帖由 cwchan99 於 2017-2-25 06:37 發表

結局我like
最好加插一幕所有假法响警察總部門前集體跪低認錯

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-2-25 11:00 AM 發表
係你唔夠講
中央外國人釋法唔比外國人管中國人?!
中國強, 中國好, 好到中共領導人家屬都移民外國, 不做中國人要做外國人!
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=19573791&extra=&page=1
除 ...
你根本證明唔到中央高官本人有外籍,你篇毒果文五年前架,咁耐都揾唔到證據?美國移民局冇過料俾你咩?

689唔肯特赦7警,反明係撐黃,唔該反埋佢啦…

睇個標題就知係趣劇

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-2-25 11:44 PM 發表

信報你又當毒果. 新聞報導事實, 幾多年前報導都是事實, 不用我証明, 你反對才要提出證據. 人大就是政府最高權力機構, 中央外國人釋法唔比外國人管中國人?!   

中國強, 中國好, 好到中共領 ...
一堆癈話,個濕鳩記者成篇野有冇提過鄧小平有海外國籍?曾慶紅呢?習近平又點?

無!個仆街剩係攞佢地屋企人嚟做文章,同你地班仆街黃絲係咁攞CY個女嚟攪事有乜分別?

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20161118/00176_031.html

自己睇,大陸要規管人大國籍問題啦!香港要到幾時先規管法狗?

你要攞幾年前嘅新聞出唔緊要,不過麻煩留意一下最近嘅新聞啦好嗎?

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-2-26 12:56 AM 發表
大陸要規管人大國籍問題, 正如大陸要規管貪污問題, 問題仍然存在.
係你唔夠人講. 人大釋法, 不是鄧小平曾慶紅習近平釋法.
新聞報導事實, 幾多年前報導都是事實, 不用我証明, 你反對才要提出證據. 人大 ...
新聞報導事實?唔同你計毒果,誤報江澤民之死嘅亞視又點計?冇假新聞嘅香港就唔係香港!

法治精神其中之一就係無罪假定,提出指控嘅人有舉證責任證明自己嘅指控,證明唔到對方可以告返你誹謗。

你話人大個個都係外國人,麻煩證據,無就慢慢揾啦!

歷史記錄了左仔殺差佬……不過如今龜屬文盲低劣無學識~

信既弱智

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]