• 瀏覽: 1,789
  • 回覆: 38
結束一人選舉

佢地入到閘就唔係一人選舉

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-23 08:40 AM 發表
佢地入到閘就唔係一人選舉
選舉背後係中英博弈,
阿爺 打壓 港獨份子 絕不手軟。

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2017-2-23 08:43 AM 發表

選舉背後係中英博弈,
阿爺 打壓 港獨份子 絕不手軟。
咁就唔好扮民主啦!右要威右要戴頭盔。老L土。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-23 02:26 PM 發表

咁就唔好扮民主啦!右要威右要戴頭盔。老L土。
選舉遊戲 係 阿爺 做 監製

入到閘唔一定要選佢。

引用:
原帖由 tomymt 於 2017-2-23 10:18 PM 發表
入到閘唔一定要選佢。
暗投

泛民想搵個特首,同情港獨嘅,搞搞吓真係獨咗,點算?呢個就係呀爺唔重手唔得

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-24 01:37 AM 發表
泛民想搵個特首,同情港獨嘅,搞搞吓真係獨咗,點算?呢個就係呀爺唔重手唔得
九七後改朝換代嘅後果, 犯聞往往嚮往前朝嘅風光(戀殖戀英), 不願意習慣(回歸)及面對(一國兩制)將來嘅(港人治港)挑戰。

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-24 01:37 AM 發表
九七後改朝換代嘅後果, 犯聞往往嚮往前朝嘅風光(戀殖戀英), 不願意習慣(回歸)及面對(一國兩制)將來嘅(港人治港)挑戰。
廿年回歸到現在唔止中英博奕,英殖早已慢慢淡出,英國國力不夠阿爺鬥也
近年嚟中美爭做一哥,顏色革命侵入香港,街頭暴亂對邊個有利呢?大家心中有數,如果唔係犯聞幕後金主D錢點嚟呢??痴瘋成日去美國做乜呢??
如果換咗個特首係陽奉陰違阿爺會點?

到時無特首,香港人自己話事

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2017-2-24 04:19 PM 發表
到時無特首,香港人自己話事
宵禁 Curfew 宵禁

引用:
原帖由 nganson13 於 2017-2-23 08:34 AM 發表
結束一人選舉
你有份投票呀

不少政客過着虛偽的「雙面生活」,講一套做一套。政客不如應做實事求事者。
「有些人會說『我非常忠誠,經常為市民服務,我有參加這些及那些義務組織』,但他們應該同時說『我的生活並不表現服務精神,我不付合理薪酬予員工,我剝削他人,我做骯髒的交易,我交換利益,我過着雙面生活』。」
政客就是這些人造成醜聞,令人不斷聽到「如果政客是這樣的話,那不如當個騙子好了」

一定委任,因為薯片才是被欽點的。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]