• 瀏覽: 1,433
  • 回覆: 21
引用:
原帖由 cenga 於 2017-2-22 10:52 AM 發表
證明民主黨支持 23 + 831
咁當年咁多人遊行反23,同埋佔中反831..
民主黨都參與..
但結果一事無成..
而家又支持政綱係23+831的曾..

你估犯民真心支持鬍鬚佬 ?
犯民的目的
就是搞破壞
盡量唱到選舉如何如何不公平
盡量唱低林鄭民望
扣上689  2.0之名
到林鄭上台之後
一如既往
反689咁反之

老鼠路落天秤,自己讚自己*^O^*

300票夠提名2條友入閘,條數係小朋友都識得計啦,仲智慧條毛咩…

泛民全票投曾俊華,咁就叫有智慧!

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-22 11:00 AM 發表

梁英可借勢四至六月立23條

到時泛民肯定係原則上唔反對23,但技術上接受唔到囉…*^O^*

引用:
原帖由 Adam 於 2017-2-22 01:41 PM 發表
要不是等埋發叔,政改通過左啦
通過條毛咩…

連2/3人數都冇,就算發叔有隨意門現身,都過唔到啦…

咁簡單嘅數學題都唔識計?

唉…

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-2-22 09:11 AM 發表
有咩智慧?

曾俊華要贏, 就是要搶走689內90票
還要留得住唐英年二百幾

現在不單沒有梁營投薯片, 連唐英年大隊也不撐薯片撐林鄭

贏條撚?
鬍鬚曾好遲先宣布參選,根本就係唔夠信心,不過礙於幕後老闆催逼至參選

原本既計劃,係攞盡泛民票,再加地主會既票,再呃遊離票(呃人話中央屬意佢做特首),咁就有機會

而家泛民有胡官分薄票源,唐營票又轉投林鄭,鬍鬚曾只能出線,根本無機會當選

不過如果胡官棄選就難講,因此阿爺一定谷行林鄭

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2017-2-22 07:15 PM 發表

鬍鬚曾好遲先宣布參選,根本就係唔夠信心,不過礙於幕後老闆催逼至參選

原本既計劃,係攞盡泛民票,再加地主會既票,再呃遊離票(呃人話中央屬意佢做特首),咁就有機會

而家泛民有胡官分薄票源,唐營票又 ...
只係反梁英的唐英年班人轉了支持林鄭, 亦沒有梁689的90走說要撐薯片

憑什麼贏??

令不到梁營變599, 更保不住唐英年的二百票

長毛胡官退選也沒用..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]