• 瀏覽: 1,368
  • 回覆: 23
泛民曾發狂反對小圈子選舉,鬧到開巷。現在又想造王,又話甚麼鼓勵兢爭,所以策略性投票,但又驚甩轆。又先放三分一票,因為怕投錯。花臣多多, 但只係反映泛民今次投票,打倒昨天的我,腳步浮浮,一盤散沙,如何能勝?

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-21 05:01 AM 發表
泛民曾發狂反對小圈子選舉,鬧到開巷。現在又想造王,又話甚麼鼓勵兢爭,所以策略性投票,但又驚甩轆。又先放三分一票,因為怕投錯。花臣多多, 但只係反映泛民今次投票,打倒昨天的我,腳步浮浮,如何能勝?
呢班政棍,根本就係
蛇鼠一窩,山精妖魅 !
阿爺發功,各方配合。
魑魅魍魎,魈魃魘魔, 
妖形怪狀,傾巢而出。

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-21 05:01 AM 發表
泛民曾發狂反對小圈子選舉,鬧到開巷。現在又想造王,又話甚麼鼓勵兢爭,所以策略性投票,但又驚甩轆。又先放三分一票,因為怕投錯。花臣多多, 但只係反映泛民今次投票,打倒昨天的我,腳步浮浮,如何能勝?
班犯聞當初以為可以同地產黨共舞,諗住鬍鬚佬唔駛靠佢地既票去入閘,諗住有一大堆政治交易同地產黨,鬍鬚佬去交易....

點知,班大孖沙,建制完全唔理佢地之餘鬍鬚佬仲要好似坐定笠六咁樣等犯聞過票.結果傷了一批犯聞選委的玻璃心,寧願提名長毛主席算,結果令300柒再次一盤散沙....
依家鬍鬚佬擺到明要取盡犯聞選委既票去入閘,300柒才知自己本錢跟本就唔夠去同人fight...佢地咁既行為,擺明行夜街吹口哨...
得番一個星期,睇下犯聞點甩碌.....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2017-2-21 08:24 AM 發表

班犯聞當初以為可以同地產黨共舞,諗住鬍鬚佬唔駛靠佢地既票去入閘,諗住有一大堆政治交易同地產黨,鬍鬚佬去交易....

點知,班大孖沙,建制完全唔理佢地之餘鬍鬚佬仲要好似坐定笠六咁樣等犯聞過票.結果傷了一批犯 ...
呢班政棍根本就係蛇鼠一窩山精妖魅!

剛剛泛民專業議政叫300選委快D交曾胡二人提名,真係怕甩轆,但有很多選委要等埋民主提名,等埋長毛。

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-21 02:24 PM 發表
剛剛泛民專業議政叫300選委快D交曾胡二人提名,真係怕甩轆,但有很多選委要等埋民主提名,等埋長毛。
各孕鬼胎。

泛民係齊心就支持長毛一個啦

長毛何德何能做特首

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-2-21 06:23 PM 發表
泛民係齊心就支持長毛一個啦
「獲鴿訟肥佬黎 『護送入閘』 憂鬍鬚難取信中央」,
指曾俊華與反對派關係「耐人尋味」,曾俊華在任財政司司長時,幾乎被反對派以拉布手段拖垮其財政預算案,現在卻獲他們力挺入閘;公民黨目前為曾俊華拉票、民主黨也成為曾俊華的「守護神」,「令人不禁懷疑這和『泛民』力撐曾只是巧合,還是背後有什麼安排?」

好搞笑!葉劉在新聞報導話,據佢知曾曾在教育政策上,又無參與過,....唔知點解教協D提名票比晒曾曾,我想可能他的理念與泛民比較接近啩?葉劉想靠害曾曾?

引用:
原帖由 tomymt 於 2017-2-21 06:51 PM 發表
好搞笑!葉劉在新聞報導話,據佢知曾曾在教育政策上,又無參與過,....唔知點解教協D提名票比晒曾曾,我想可能他的理念與泛民比較接近啩?葉劉想靠害曾曾?
即係串犯聞無腰骨。。。:p

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2017-2-21 07:19 PM 發表

即係串犯聞無腰骨。。。:p
係明串傀儡。。

葉劉人之將死,其言也善。絕對冇講錯。

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-22 10:14 AM 發表
葉劉人之將死,其言也善。絕對冇講錯。
第二個 田少,轉做25。

小圈子選舉造王論
龍門任犯聞搬,當香港人傻架!
薯片政網內容空泛,冇嘜創意,東抄西寫,依靠依隻傀儡救香港,又 h e a 多幾年。。
依班垃圾政棍交換利益,竟然提名薯片,佢地對得住班盲粉選民咩?
連同道人長毛狗都唔去支持!
為咗利益,真係可以喪盡天良,豬狗不如!!!!!!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]