• 瀏覽: 7,507
  • 回覆: 143
引用:
原帖由 vanga 於 2017-2-21 01:31 PM 發表

哈哈, 你一日係共奴, 一世都係共奴
我講事實矣
事實你係奶共嘛
我無符架
哈哈 ...

http://n2.hk/d/attachments/day_170210/20170210_a19d09a7af76f430f534RqOfwyLMBY20.jpg
出自你口就已經證明我唔係啦。
你呢條十世奶共賤奴。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-2-21 19:56 發表

出自你口就已經證明我唔係啦。
你呢條十世奶共賤奴。
唔好咁,兩位加埋我都係一班唔反對中共統治既港人,ok?

相哎唔好口,以和為貴,黎~ 我地以東江水代酒,隔網乾一杯!

中共根本不喜歡曾蔭權

引用:
原帖由 skymachine 於 2017-2-21 01:25 PM 發表

我、你、你個章、vanga兄等,全部都係中華人民共和國香港特別行政區人,一齊飲東江水,一齊食大陸供應菜肉,齊齊交稅,相親相愛,哈哈哈
對, 乖乖接受中共統治

咁証明尼度啲人係理智嘅

貪曾害港, 養起地產霸權, 雙非及民主L, 今次明顯判得太輕最少同許生一樣
引用:
原帖由 天劍 於 2017-2-20 04:32 PM 發表
那些會員不是很撐政府官員嗎? 今次反而對曾蔭權落井下石?

我好期待幾年後你地為咗反新一任特首將CY捧到上天 <--同意
引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-2-21 07:19 PM 發表

原來為咗挺煲呔眨CY,你可以接受無為而治、官商勾結、地産霸權,甚至而家成日講嘅自由行新移民都唔緊要,佩服佩服!

原來2012年之前,每年七一、元旦遊行嘅全部人都係俾犯民肥佬黎老點, ...

貪曾同鬍鬚曾一樣是港奸
引用:
原帖由 skymachine 於 2017-2-20 06:57 PM 發表

仲有陳方安生同李柱銘都寫先過癮

成班小人,批評人就勁,俾你做啊,你可唔可以做得好曾蔭權?

董建華,梁振英除咗一大堆失敗嘅理由,實質為香港市民帶來啲咩好處啊,邊個行業因為CY而得到發展,可以取替地產業,帶領香港經濟發展,講得出我就復!!

CY呢啲阿爺寄生蟲,擦鞋批評佢就叻,比個位佢做,搞到一塌糊塗!!

話人留D手尾俾佢,冇人叫你做姐,你冇本事就唔好坐埋去,好大喜功,志大才疏,野爭住做,做衰咗奶人!!

咁LZ係前特首嗎? 憑咩批評689? 想知LZ把伸縮呎喺邊度買?
引用:
原帖由 狂人甲 於 2017-2-22 01:54 PM 發表
成班小人,批評人就勁,俾你做啊,你可唔可以做得好曾蔭權?

董建華,梁振英除咗一大堆失敗嘅理由,實質為香港市民帶來啲咩好處啊,邊個行業因為CY而得到發展,可以取替地產業,帶領香港經濟發展 ...

引用:
原帖由 天劍 於 2017-2-20 04:32 PM 發表
那些會員不是很撐政府官員嗎? 今次反而對曾蔭權落井下石?
因為老細未下命令

咁黃絲咁撐貪曾, 又係咩人下命令呢?
引用:
原帖由 喵一喵 於 2017-2-22 03:15 PM 發表

因為老細未下命令

引用:
原帖由 e5432whm 於 2017-2-22 05:10 PM 發表
咁黃絲咁撐貪曾, 又係咩人下命令呢?
因為林鄭撐 咪撐囉
𠲖 乜林鄭原來係黃絲 死啦

咁幼鴿唔撐貪曾, 幼鴿一定係藍絲啦
引用:
原帖由 喵一喵 於 2017-2-22 05:13 PM 發表

因為林鄭撐 咪撐囉
𠲖 乜林鄭原來係黃絲 死啦

引用:
原帖由 e5432whm 於 2017-2-22 05:31 PM 發表
咁幼鴿唔撐貪曾, 幼鴿一定係藍絲啦
白鴿d人 佔中期連去那裡都唔敢
你話呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]