• 瀏覽: 1,351
  • 回覆: 20
+2
鬍鬚趁人氣搞咗眾籌,攞咗五六百萬,但到現在仲冇講筆錢點用。如果佢不能入閘,是否回水?佢分分鐘番波士頓食龍蝦,到時人影都冇。

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-20 11:26 AM 發表
鬍鬚趁人氣搞咗眾籌,攞咗五六百萬,但到現在仲冇講筆錢點用。如果佢不能入閘,是否回水?佢分分鐘番波士頓食龍蝦,到時人影都冇。
政棍 高調 眾籌 撈油水。

唔怪得佢係出名守財奴,技術超群

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-20 01:56 PM 發表
唔怪得佢係出名守財奴,技術超群
香港做官 係優差,高官問責得過吹,
做官退休後往地主會坐油位揾著數。
「香港(高官)人“解決自己個人的退休問題”的能力係抱好大期望。」

佢眾籌能力,仲好過我隻招財貓

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-20 03:22 PM 發表
佢眾籌能力,仲好過我隻招財貓
鬍鬚好似好幽默問佢
高調眾籌得嚟d錢,
會唔會步你後麈

薯片又唔係窮,何況佢咁高調已經籌到幾百萬係手,搞下眾籌志在呃下傻仔錢姐

有冇人捐咗錢,覺得信錯「好人」而後悔?

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-21 06:08 AM 發表
有冇人捐咗錢,覺得信錯「好人」而後悔?
邊有蠢人會自認on9 ?

引用:
原帖由 DemonGod 於 2017-2-21 06:15 AM 發表

邊有蠢人會自認on9 ?:smile_30:
咁即係收咗$$嗰個唔使囘水,笑住走,呵呵

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-21 06:24 AM 發表

咁即係收咗$$嗰個唔使囘水,笑住走,呵呵
眀知阿爺唔會比鬍鬚做仲要中個頭埋去,恕得邊個?

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-20 11:26 AM 發表
鬍鬚好似好幽默問佢
高調眾籌得嚟d錢,
會唔會步你後麈

引用:
原帖由 DemonGod 於 2017-2-21 06:27 AM 發表

眀知阿爺唔會比鬍鬚做仲要中個頭埋去,恕得邊個?
呢個世界好多蠢人,如果唔係點會有「你估我是誰」受害人。其它地方有邪教女信徒俾教主狂fxxk 仲都唔知幾開心。所以人好易中計,特別係所謂親民好人叫你俾錢。

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-21 11:19 AM 發表

呢個世界好多蠢人,如果唔係點會有「你估我是誰」受害人。其它地方有邪教女信徒俾教主狂fxxk 仲都唔知幾開心。所以人好易中計,特別係所謂親民好人叫你俾錢。
薯片又唔係窮,何況佢咁高調已經籌到幾百萬係手,搞下眾籌志在呃下傻仔錢姐

引用:
鬍鬚睇倒依個甫士,猛話香港是我的家。但佢老婆仔女全部美藉,鬍鬚攞番美籍易過借火,走咗路都唔知,總之D錢凍過水

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]