• 瀏覽: 23,197
  • 回覆: 410
+43
反政府嘅政棍法棍,
正途上臝唔到,
已經越嚟越使橫

引用:
原帖由 duh! 於 2017-2-20 12:43 PM 發表

X2

其實乜柒都係689搞出來
佔中都是針對689而發起
律政司起訴七警前一定會同689商討, 亦會知會警隊一哥
所以大家心中有數, 其實乜都係689搞出來,
袁國強都係聽梁振英order做嘢唶
所以七警罪成判監  ...
689其心之險非常人可知,但難逃偉大的習主席的法眼,,,拭目以待,黑暗太長了,黎明還會遠嗎?

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2017-2-20 12:42 PM 發表

對付暴徒,何錯之有??
係呀, 你地話係就係lor
講就天下無敵, 做就
你去儆你地認為既惡, 認為既暴徒lor
點解得個講字
做就七警做, 你地就匿埋屋企做鍵盤戰士

引用:
原帖由 duh! 於 2017-2-20 12:43 PM 發表

X2

其實乜柒都係689搞出來
佔中都是針對689而發起
律政司起訴七警前一定會同689商討, 亦會知會警隊一哥
所以大家心中有數, 其實乜都係689搞出來,
袁國強都係聽梁振英order做嘢唶
所以七警罪成判監 689一直龜縮不出
全部中point!!!

狗法賊喊捉賊

引用:
原帖由 xieling 於 2017-2-20 11:22 AM 發表
小學生都知道打交係唔啱的事會被老師責罰, 依家嗰七位警察 圍毆一個已經沒有攻擊能力的人 警方高層人員不但止沒有 責罵該七名 警務人員 影響警察形象, 仲要 支持該七名警員的行為。

你叫日後啲 ...
講匆九

傳媒霸權,黃絲法律
法官守尾門放人輕判
咪而家香港社會法律囉

今次假髮好野,玩臭左司法個朵,大細超判刑的戲太屎,攪到市民知道左。

引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2017-2-20 12:46 PM 發表

「代表首被告黃祖成的資深大律師駱應淦在庭外指出,個人認為判刑不是太重,法官有其理據。」 - I agree with the view of leading criminal law expert Mr Lawrence Lok SC.

http://news.mingpao.com/pns/dailynew ...
咁既服務質素,換律師啦!

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-2-20 12:08 PM 發表

黃同學向7位風紀淋屎淋尿,7位風紀打到佢輕傷,最後黃同學記缺點,7位同學趕出校

呢啲咪公平lor
訓導主任要嚴懲風紀…

唔理久而久之,全港市民埋單。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2017-2-20 11:01 AM 發表
連警員有做過都唔認罪, 仲叫人點相信警員, 個呀頭仲話撐佢地, 警察既形像一鋪清袋
大細超嘅球証,你點打尼場波,係有心人刻意打壓,你可以點

做腥港人真悲哀!

利申:加藉華人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]