• 瀏覽: 46,078
  • 回覆: 362
  • 追帖: 4
+25
引用:
原帖由 聖公會 於 2017-2-19 09:21 PM 發表

叫公安黎港執法
變一國一制
一定會啦!  剪爛張香港身份證啦!移民去台灣...屎忽鬼..

引用:
原帖由 Ch_Palmer 於 2017-2-19 09:18 PM 發表

你係扮睇唔到定係真係失明人士?

在其它論壇,已說到新巴8P車長已即時實行"工業行動/按章工作",有埋圖片,在那個站跟跟著小巴的士排隊尾開始慢慢慢碌去前要到站頭才肯開門放人,話之你車上乘客鼓譟MM聲

其實等巴士埋好站先上落客, 變左佔用路面時間多左好多, 車尾凸出都上落客係想加快上落客囉

引用:
原帖由 聖公會 於 2017-2-19 09:29 PM 發表

蔡小姐收容我
我唔介意
台灣專係收留垃圾...放心去啦

引用:
原帖由 singch789 於 2017-2-19 09:29 PM 發表

在其它論壇,已說到新巴8P車長已即時實行"工業行動",有埋圖片,在那個站跟跟著小巴的士排隊尾開始慢慢慢碌去前要到站頭才肯開門放人,話之你車上乘客鼓譟MM聲
樣樣按本子辦事

民賤聯既好事

如果差佬唔處理投訴又點
處理又衰人,唔處理又係衰人
香港好L多人日投訴夜投訴,自己永遠唔駛出面

支持巴士

引用:
原帖由 waiwaileung 於 2017-2-19 09:30 PM 發表
其實等巴士埋好站先上落客, 變左佔用路面時間多左好多, 車尾凸出都上落客係想加快上落客囉
話雖如此
但係喺星期六,日
你落去堅拿道橋至怡和街一帶睇吓

多謝淫賤聯👍

好呀,政府就可以大條道理發多幾個專營權

引用:
原帖由 瘋狂樂曲 於 2017-2-19 09:27 PM 發表

你真係好可憐,戴返副老花眼鏡先再吠啦
人哋只係冇派系嘅區議員
你硬係要定性為建制派
香港島各界聯合會 係無黨派?

支援巴士佬

我樓下每天都有幾十部旅遊巴及私家車

隨意拍,阻住2條行車線(2/3)

無警察人抄。

引用:
原帖由 waiwaileung 於 2017-2-19 09:30 PM 發表
你都岸撚尻 你想加快上落客就要後車全部陪你上落客 ? 你無撚話佢哋就自己及想早D埋總站休息

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]