• 瀏覽: 2,678
  • 回覆: 42
+5
引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-21 11:49 AM 發表

咁咪叫D學生上多D 香港討論區等E到D"愛國"人士灌輸親中思想俾佢地囉。
乜原黎老師既責任係日日灌輸反中政府反港政府既思想俾學生,而唔係要教育學生以獨立,理性,中立既角度去分析每件事既好處同壞處架................................咁唔怪得而家香港咁多傑青啦

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-21 12:05 PM 發表

乜原黎老師既責任係日日灌輸反中政府反港政府既思想俾學生,而唔係要教育學生以獨立,理性,中立既角度去分析每件事既好處同壞處架................................咁唔怪得而家香港咁多傑青啦:smile_39 ...
教左啦,但教而不善,冇計啦。獨立,理性,中立既角度去分析每件事既好處同壞處就一定識。但要好似老哥你咁"傑"出既"青"年就難D囉。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-21 12:58 PM 發表

教左啦,但教而不善,冇計啦。獨立,理性,中立既角度去分析每件事既好處同壞處就一定識。但要好似老哥你咁"傑"出既"青"年就難D囉。
即係好似呢個幼稚園老師咁,教左D幼稚園學生仇警,反中反港呀

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-21 01:05 PM 發表

即係好似呢個幼稚園老師咁,教左D幼稚園學生仇警,反中反港呀

咁就睇D警察有冇做犯法野同互相包庇啦!乜老師講事實都係反中反港呀

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-21 01:10 PM 發表

咁就睇D警察有冇做犯法野同互相包庇啦!乜老師講事實都係反中反港呀
事實咁個老師有冇講到暴徒掟磚傷維持治安既警察暴徒用尿淋維持治安既警察

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-21 01:54 AM 發表

另外呢,你唔好當全香港人都係on9,以為全香港人都睇唔出豬扒港女同私煙既目的啦,雖然係唔同,但殊途同歸

係喎,你未答我,點解你ip唔係香港又唔係大陸喎
波叔除了戶口名,裡裡外外都好似變左第二個人了

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-21 01:14 PM 發表

事實咁個老師有冇講到暴徒掟磚傷維持治安既警察暴徒用尿淋維持治安既警察
老師有講呀!最後暴徒俾7個"維持治安"既警察捉到暗角執行私刑囉,跟手俾判兩碌。警局一哥重話唔憤氣要覆桌。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-21 01:25 PM 發表

老師有講呀!最後暴徒俾7個"維持治安"既警察捉到暗角執行私刑囉,跟手俾判兩碌。警局一哥重話唔憤氣要覆桌。
你當時係現場聽到呀.........................勸你及早求醫啦

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-21 01:49 PM 發表

你當時係現場聽到呀.........................勸你及早求醫啦
係呀,我企後面果個。你如果係現場一定會見到我。 咁都要求醫?再次證明講事實你係接受唔到。正如

7警已經判左2年啦,節哀順變啦!

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-21 02:13 PM 發表

係呀,我企後面果個。你如果係現場一定會見到我。 咁都要求醫?再次證明講事實你係接受唔到。正如

7警已經判左2年啦,節哀順變啦!
後面有生物咩

咁你就求神拜佛唔好有二次佔中啦,否則老解ready

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-19 12:23 PM 發表
近日反中豬扒麥明詩又係FB發表反警偉論,真係擔心佢老豆做副校長間林護紀念中學,會唔會不停灌輸反中反港既思想俾D學生

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-19 12:23 PM 發表
近日反中豬扒麥明詩又係FB發表反警偉論,真係擔心佢老豆做副校長間林護紀念中學,會唔會不停灌輸反中反港既思想俾D學生
香港從幼兒園起,都已經灌輸警察打人思想。
佔中時,教會所屬的幼兒園,已經證明左!

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-21 02:39 PM 發表

後面有生物咩

咁你就求神拜佛唔好有二次佔中啦,否則老解ready
D 細路後面呀,醒少少好唔好?
第二次佔中?睇下點

引用:
原帖由 mango178 於 2017-2-21 05:09 PM 發表

香港從幼兒園起,都已經灌輸警察打人思想。
佔中時,教會所屬的幼兒園,已經證明左!
邊間教會所屬的幼兒園?開名泥聽下。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-22 04:42 AM 發表

邊間教會所屬的幼兒園?開名泥聽下。
你無知定扮失憶呀,
我又唔係似d人噏得就噏;

聖公會東涌幼兒園,佔中時k2的手作

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]