• 瀏覽: 20,785
  • 回覆: 419
引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 10:19 PM 發表

鬼拍後尾枕

我個閪老唔老,你黎聞下咪知囉.................拿,時間地點任你揀,你話幾時就幾時,下個POST覆我喎

同埋乜原黎你唔係香港人黎架,你連【老閪】咁基本既詞既港府話意思都唔明呀定係你有讀寫障礙呢

五毛一係讀屎片 一係飲得三鹿奶粉多 D評論直頭堅離地 敢都可以撈埋港獨一齊講 想鬧人都搵個好D理由  想砌人生豬肉 咩年代 文化大革命呀

[ 本帖最後由 來自星星的你 於 2017-2-17 10:26 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 10:02 PM 發表

唔明吖?
我明白既
有d人教育程度一般
你自己知自己事,咁就用全中文啦

引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 10:16 PM 發表

我系講緊你個腦

不過都應該無
點會爆

我又不是棋子點會覺得醜同下賤?
藍絲就醜同下賤
做藍絲又唔敢認就死全家
乜你俾人串會爆腦架

咁就慘啦,連一個冇腦既人都串爆到你個腦

哦.................咁你收左西鬼幾多錢做打手呀

我唔係藍絲又點認啫,冇問題喎,我發誓我係藍絲就死全家,不過我唔係藍絲既話你就死全家,OK...................我勸你係跌吉search下我以往既POST,好易架咋,用進階search作者個功能就得架啦

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-17 10:23 PM 發表

我個閪老唔老,你黎聞下咪知囉.................拿,時間地點任你揀,你話幾時就幾時,下個POST覆我喎

同埋乜原黎你唔係香港人黎架,你連【老閪】咁基本既詞既港府話意思都唔明呀:smile_4 ...
我會派阿旺財去做架啦
今晚11:59pm
旺角朗豪坊大門口等

你一定會好high

引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 10:31 PM 發表

我會派阿旺財去做架啦
旺角朗豪坊大門口等

你一定會好high
搵旺財做替鼻冇用架,呢D唔係煮野食可以用替手,要你黎親身聞先得架

你揀呢個地點幾好,我咁岩就係住係弼街,去朗豪坊好近,記住唔好失約喎,我到果時唔見到會上黎搵你架

引用:
原帖由 funfunjump 於 2017-2-17 09:53 PM 發表
很想把終審權交番俾國內, 無眼睇班黃屍蛇鼠一窩, 配合強盜國慢慢搞到我鍾愛的港, 我的國家散咗為止!

無語問青天, 黃狗比上帝更高高在上, 可恥!
同意
應立馬釋法
將七俠判為無罪
然后引入我們十二億人引以為傲的司法制度
不容香港的審判長亂港

引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 10:31 PM 發表

我會派阿旺財去做架啦
旺角朗豪坊大門口等

你一定會好high
唔記得左問你,係朗部坊邊個門口等

我阿扒姐係跌吉金融版都算有返D名氣,從來講得出做得到,唔信去金融版問下人就知架啦....................記住唔好放飛機喎

引用:
原帖由 香討正常人 於 2017-2-17 07:49 PM 發表
牆內之人不必理會
☝🏻呢D人就係乜意件都唔聽,一唔啱聽就只係識踩人 rubbish

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-17 10:31 PM 發表

乜你俾人串會爆腦架

咁就慘啦,連一個冇腦既人都串爆到你個腦

哦.................咁你收左西鬼幾多錢做打手呀

我唔係藍絲又點認啫,冇問題喎,我發誓我係藍絲就死全 ...
重不斷自吹串爆人
自己宣告串爆人不等於系真實架阿婆!
自我感覺良好既格同強國人有得fight
點樣身教仔女吖?
返大陸住啦
低等DNA拉低香港條curve

一國兩制呀。。。大6人

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-17 08:33 PM 發表

其實你講出個重點

背境咪係一個係窮人,一個係中產囉,個窮人冇錢請律師,個中產有錢請律師丫嘛...............................以後唔好再昆人話法律面前人人平等,根本一直都係法律面前窮人含撚

仲有一單野呀 ...
仲有單什么明愛講師,盜用別人身份証,俾地鐵捉到不止一次,我冇記錯又係緩刑

引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 08:05 PM 發表
口中雖然罵香港法官,但可能更加堅定把財產家人移到香港和海外的決心……
犯民廢青有乜嘢財產可以轉移?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]