• 瀏覽: 20,788
  • 回覆: 419
引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 10:31 PM 發表

我會派阿旺財去做架啦
今晚11:59pm
旺角朗豪坊大門口等

你一定會好high
人地時間,地點任你簡,豪到暈比你,咁你都淆底,咁就唔好扮晒懶寸咁啦

引用:
原帖由 出得黎行 於 2017-2-17 07:54 PM 發表
特區又關大陸人事?
香港是大陸一個省 你以為香港是什麼

引用:
原帖由 ppp1983 於 2017-2-17 10:07 PM 發表

如果班佔中暴徒一樣好似7警咁判,我唔會幫7警講咩,但而家暴徒就社服/無罪,警察還擊就坐兩年係咩玩法?即係叫差佬以後唔使做野啦
屌!條「畫家」幾十次案底非禮女童好似都係3個月。商業奇才飛鏢王迷暈條女不過自己派報紙又係社服 ……

啲官真係任佢嚟

引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 10:36 PM 發表

重不斷自吹串爆人
自己宣告串爆人不等於系真實架阿婆!
自我感覺良好既格同強國人有得fight
點樣身教仔女吖?
返大陸住啦
低等DNA拉低香港條curve
我唔識自吹呢D神技,而且我都冇J又點自吹呢唔通你識自吹?

我又唔係被政棍洗腦既免費棋子,自我感覺當然良好啦,唔似得D被政棍利用既免費棋子咁自我卑賤

放心喎,我一定唔會教我D仔女去訓街去掟磚架

慘得我有return home card可以反大陸,中港澳邊到都可以住到......................係喎,你冇return home card,淨係可以係香港住咋喎

連低等DNA都串到你,咁你真係連低等DNA都不如....................勸你及早去驗下DNA

係喎,未答我問題喎

引用:
原帖由 TTTYYYUUU 於 2017-2-17 10:44 PM 發表

香港是大陸一個省 你以為香港是什麼
一國兩制,大家既法律都唔同,豈容大陸人指指點點

引用:
原帖由 multinumbers123 於 2017-2-17 08:34 PM 發表

中共奴十年文革又大饑荒冇淡好食
仲講五十年前的事?

引用:
原帖由 ppp1983 於 2017-2-17 10:07 PM 發表

如果班佔中暴徒一樣好似7警咁判,我唔會幫7警講咩,但而家暴徒就社服/無罪,警察還擊就坐兩年係咩玩法?即係叫差佬以後唔使做野啦
同意,7警係犯左法,但個判刑好有問題,法治社會即係法官治理社會咁解???

引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 08:17 PM 發表

哇!好威吖!

我讀上五B個表妹上次都用同一句說話同同學鬥嘴

最好笑既係佢quote你先
然後話你未夠班同佢討論
遲下又問你剪左張id未

引用:
原帖由 lochu 於 2017-2-17 10:36 PM 發表

☝🏻呢D人就係乜意件都唔聽,一唔啱聽就只係識踩人 rubbish
港支係禁上下啦

引用:
原帖由 lovecpc 於 2017-2-17 07:49 PM 發表
應立馬釋法
將七俠判為無罪
只不過用了一點點私刑
不明為何香港審判長還要提告
這個是黃絲扮!呃唔到真港人!

引用:
原帖由 漢奸走狗卜街死 於 2017-2-17 10:44 PM 發表

人地時間,地點任你簡,豪到暈比你,咁你都淆底,咁就唔好扮晒懶寸咁啦
咪玩啦,憑條二打六串到我呢位跌吉首席美少女股神.......................我最鍾意同人【討論】架啦,金融版冇乜人唔知我D威水史,【討論】係我最強果項,可以話我係跌吉可以話係未輸過

引用:
原帖由 什麼名字才可用 於 2017-2-17 10:52 PM 發表

這個是黃絲扮!呃唔到真港人!
這是黃絲扮,專針對香港公安

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2017-2-17 10:54 PM 發表

唔含家番大6?
哎唷....................你想我點同你含住返大陸啫?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]