• 瀏覽: 21,734
  • 回覆: 352
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 07:09 PM 發表
其實七警之所以有今日,都係多得一班極低級的所謂支持者,自己就收水開工⋯689及一群愛國議員?只有越幫越忙,擺你上枱自己攞威⋯當然仲有禿鷹啦!一句你地無錯,自己就咬糧轉工又玩過,果然夠雷,前線警務 ...
咁點解包致金個致女,兩次襲警同醉駕都唔駛入冊既

無私顯見私, 怕比人講下講下踢爆更多事實, 就想盡快拉人

袁國強隔空警告高志森?

佢根本就負責守尾門 !  佢同戴耀庭係老死,否則大學生攪佔中真係唔驚前途盡毀 ?  呢啲野唔止政府高層好清楚,就連中央高層都知 !

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-17 07:12 PM 發表

講個答案出來, 可能又會比法官轉交律政司跟進架

每件案件受不同客觀因素影響,2年幾啦~依家講呢d?

廢就廢啦~你同你d同門狗官受咩因素影響,大家心照啦~當人傻架?

你班垃圾做唔到野,暇後嘈到上北京,著草都唔撚掂呀~

呢條正一柒頭。

引用:
原帖由 豬扒靚女 於 2017-2-17 07:12 PM 發表

你o甘關心
可以去JR

人話

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2017-2-17 07:21 PM 發表
呢條正一柒頭。
佢已經唔止一次係公眾場合發表言論叫人唔好批評班友架啦

等收皮喇

對d佔中者都冇咁積極

引用:
原帖由 mm170240280 於 2017-2-17 06:53 PM 發表
不服從上級命令, 大不了炒魷吧,
聽教聽話開工, 唔係比人打就比人鬧,
一個唔好彩監都有得坐,
以後,個個學tbb萬sir咁,有得閃仲唔閃咩,

咁博都冇獎,但監就有得你坐,

咩世界

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]