• 瀏覽: 21,736
  • 回覆: 352
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 玖貳孖陸 於 2017-2-17 05:58 PM 發表
呢條狗睇黎都係收ORDER做嘢。
當日有睇新聞都睇到係戴妖發動佔中, 咁都唔告等咩?
成個律政屍都係黃絲,點會告自己人,更何況係大學同學

引用:
原帖由 steve3609 於 2017-2-17 06:59 PM 發表

睇黎果7警做瓜左曾建超,你都會支持!
先撩者賤,打死無怨...............................我仲會開埋香檳興祝添呀

引用:
原帖由 bbbzz 於 2017-2-17 06:01 PM 發表
黃絲法官隻手遮天 黑過黑社會
小心講嘢!係唔係都喺心中!佢地自己以為大撚晒架!球員同球証都係果班撚樣!鐘意點判就點判!正一死仆街!算吧!冇得同佢哋玩

引用:
原帖由 chimsky 於 2017-2-17 07:02 PM 發表

藍絲越來越憎袁國強?

笑能死人o羊

我從來唔係乜絲物絲喎,我一直都係中立,我有屌過中共亦有屌過犯民........................但我睇唔過眼而家DX棍所做既野,同一類偽造文書案,個阿伯用假身份證做保安就要坐4個月,個中女用假文件做director就冇野

袁司長,就杜大人判詞所講,你身為司長眼見佔中犯法都唔去制止,等同參與,罪加一等,要入罪,袁司長應該第一個入先

司法獨立,只不過是港獨的遮羞布和擋箭牌。

...強調律政司無任何理據姑息違法份子...

律政司唔姑息,但係班黃絲法官姑息呢?

有部份警察對判決不能接受,是否會影響到香港治安?香港現在還是安全的城市嗎?要不要向全世界發出旅遊警示?

引用:
原帖由 Peter_H 於 17-2-2017 06:12 PM 發表
全世界過五十億人睇唔起小袁 已廣轉包秘
香港冇曬面lu
你太睇得起香港,你係外國人會有興趣呢d新聞?

律政司司長袁國強

其實七警之所以有今日,都係多得一班極低級的所謂支持者,自己就收水開工⋯689及一群愛國議員?只有越幫越忙,擺你上枱自己攞威⋯當然仲有禿鷹啦!一句你地無錯,自己就咬糧轉工又玩過,果然夠雷,前線警務人員今後自己執生啦!無市民會可憐你地㗎!

著住軍裝, 當住鏡頭, 立埋警棍, 仲要幾個打一個
計我話兩年抵到爛啦, 應該請飲茶就真

提示: 違規內容已被屏蔽
🐶👑露出真面目 唔俾人講嘢 滅聲?
言論自由去咗邊?

我又想睇下 暴亂嗰班人 到時點判 拭目以待

[ 本帖最後由 chrislkc83 於 2017-2-17 07:14 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

抓細放大!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]