• 瀏覽: 43,345
  • 回覆: 39
  • 追帖: 3
仲有乜撚野疑點?

仲要同全世界講果七個唔係佢地? 有人信嗎?

根本係人都知道係七警打, 包括所有藍絲, 但就話有疑點,自我感覺良好?柒到你班友冇撚得救。

引用:
原帖由 lam_km 於 2017-2-17 03:33 PM 發表
法官認爲警員不是人是機器,對嗎?讓示威者隨便侮辱情緒永遠不會失控,對嗎?
番工之嘛, 情咩緒呢?人屌你就要發嬲咁容易激到真係冇資格做警察。對方掉野黎咪擋囉, 訓練過哂架啦, 濕濕碎啦,對方犯法咪捉佢囉, 警察係做呢D野架啦,我真係唔明點解會搞到情緒失控,除非個警察本身有精神病。

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-2-17 03:43 PM 發表

捉危害港治安嘅南亞大陸賊唔見警察甘落力⋯⋯⋯
其實好多做警察都係為錢, 番工梗係匿埋玩下啤, 訓下覺等出糧啦,仲同你搏咩。

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2017-2-17 03:51 PM 發表
係呀!壓力好大,係收$收到唔止點洗,佔中期間,差佬好多oT,以總督察一個鐘$600,OTx1.5即900一個鐘,返一晚8個鐘收7200一晚
咁那正, 我都想收成千蚊一晚係街度企下, 被人屌下,心諗你地唔好咁快走添呀, 等我繼續有OT.

引用:
原帖由 20687254 於 2017-2-17 04:08 PM 發表

全世界夠知係四眼超淋尿拒捕
咁佢又上乜撚訴

柒到你咪又冇得救
我明白七個黑警要做監躉你好唔開心,又冇哂長棒,都唔知點發洩好, 網上鬧下人出氣係唯一辦法。

麻煩你了, 要多去監獄探望佢地呀, 警察坐監真係好撚慘架。

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2017-2-17 04:14 PM 發表

問題係........有2件係睇水..........法律上又唔應該會1樣判2年 lor hehe

法律上主謀+幫凶唔係有分別架 hehe

結論咪9官幫手 lor hehe
其實, 最高級果兩個唔郁手根本奸到死,諗住唔使上身,但根本成班人就睇你地頭架啦,法官睇中呢點,所以判相同。

引用:
原帖由 20687254 於 2017-2-17 04:22 PM 發表

七警又唔係我貴親
佢地無罪定坐十碌我都係舞照跳女照屌

係見D 濕九玩屎玩尿又唔認仲想做社工先唔多開心,不過4眼仔好快都判硬監,我都係唔開心多一陣者
人話尿你又話係尿, 自己睇下新聞片啦, 成桶水透明架。

人地話屎好食你又食咩

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2017-2-17 04:26 PM 發表

支持七警打七賤狗!
支持七警打人即係支持七警做監躉

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 20687254 於 2017-2-17 04:37 PM 發表

好多液體都可以透明
佢認為唔係尿就冇問題淋得
我梗孝敬佢
好多液體可以係透明, 但尿就一般唔會係透明囉。

引用:
原帖由 subzero1990 於 2017-2-17 04:35 PM 發表

我信果7個唔係佢地,大把人信。我只見到7個黑影
你可以相,不過聽人講, 呢件事上講大話既人會全家七孔流血, 你敢同意嗎?

引用:
原帖由 Captain沽 於 2017-2-17 04:36 PM 發表

我比你淋,你係咪比我打先?如打完你唔好告我呀!
佢夠閪膽咩, 講佢就叻。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2017-2-17 04:42 PM 發表

同果條撚樣廢老講多句都哂氣啦
重點係:佢有撚資格信咩/佢信WHO FUCKING CARES
有種就做法官推翻裁決啦
俾佢發表下啦, 人地而家個friend要做監躉啦, 好撚慘呀, 要成日去探監呀

引用:
原帖由 20687254 於 2017-2-17 04:54 PM 發表

唔夠人講就出埋D on9,儍仔之詞
黃屍真係讀唔好書,父母又教唔好

不過都見怪不怪
唔識分水同尿然後話人唔夠講。

係啦, 發洩下啦, 搵人黎鬧係人之常情既, 柒警要做監躉咁慘係幾難接受既, 一班好撚可憐既可憐蟲,做警察做到要做監躉真係好撚勁既人先做到。

法官你就唔夠僵鬧架啦, 鬧我啦,可憐蟲。

引用:
原帖由 20687254 於 2017-2-17 04:57 PM 發表

好彩你識話一般
幾怕你夠膽講尿邊有透明
回正題, 點解你認為果桶透明液體會係尿黎呢?人傳話係你就深信不疑咁那天真?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]