• 瀏覽: 4,396
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
+3
香港要用土耳其模式拉晒班亂港狗官, 狗官狗官狗官
引用:
原帖由 神經箭 於 2017-2-16 08:18 PM 發表
香港司法獨大,已逹到失控情度。市民難以忍受,紛紛表達不滿。但是批評有什麽用?與其光說不做,不如想想辦法。

以下發生于某城的例案 ...

引用:
原帖由 e5432whm 於 2017-2-17 09:59 發表
香港要用土耳其模式拉晒班亂港狗官, 狗官狗官狗官
何止要拉晒,直情要就地正法

香港要用土耳其模式拉晒班亂港狗官就地正法, 狗官狗官狗官
引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-2-17 10:04 AM 發表

何止要拉晒,直情要就地正法

引用:
原帖由 e5432whm 於 2017-2-17 10:08 發表
香港要用土耳其模式拉晒班亂港狗官就地正法, 狗官狗官狗官
真想睇下狗官幾時會死响解放軍槍下

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-17 01:20 AM 發表

簡直胡說八道,歪理連篇,同689嘅語言偽術差天共地。

檢控佔領行動搞手,係律政司嘅工作,並非法庭嘅工作,而律政司係689嘅親信,佢唔做嘢怪邊個?

至於所謂「法庭不理客觀條件,重判警員」更加係歪曲 ...
食懵你呀律政司係戴妖的好同學呀

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-17 01:34 AM 發表

明明樓主故意曲解事實,明明未判刑變成「重判警員」,明明律政司唔做嘢,變成法官「不作檢控」。
怎麼未判刑? 你在英國發緊夢牙?

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-2-17 07:57 AM 發表
必須成立法官監察會才彰顯出司法公正。
而且還要有一人一票 的法官選舉!

如果衆警員好似郭救生員咁攞足年幾病休養,街上冇晒所謂黑警去巡邏,都唔錯吖!高尚市民遇交通意外揾法官、被打劫揾法官、發現鹹魚搵法官、遇騙案揾法官、被強姦非禮揾法官、被假難民姦滔擄掠搵法官,法官把口一定幫到市民警惡懲奸,保護高尚市民生命財產,唔使靠高尚市民口中所謂嘅黑警咁乸折墮!

[ 本帖最後由 edith 於 2017-2-17 01:27 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-17 11:27 AM 發表

怎麼未判刑? 你在英國發緊夢牙?
今日先判刑,我出post個時未判

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-17 11:25 AM 發表

食懵你呀律政司係戴妖的好同學呀
同學可以控制人地行為?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-2-17 04:08 PM 發表

同學可以控制人地行為?
袁官有權不敢用, 怕得罪舊同學, 被關係控制他的行為

引用:
原帖由 共產邪教必亡 於 2017-2-17 10:22 發表

法治社會絕對不容許執法人員違法!
所以要糾正“司法”淪亡。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]