• 瀏覽: 43,751
  • 回覆: 278
  • 追帖: 1
有幾多粒都系數字黎姐, 一用就世界末日, 大家一鑊熟
呢d 野純緒拎黎擺!

[ 本帖最後由 kkwgm 於 2017-2-12 10:22 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 simon713 於 2017-2-12 07:39 PM 發表

果啲係清兵而家係解放軍,請問解放軍輸過幾多場仗呢?
我都想知老解歷史上贏過幾多場海戰同空戰? 更進一步海、陸丶空丶宇協同作戰贏過嗎?

呢排點解特別多飛機文,莫非天頭凍?

引用:
原帖由 風雲俠 於 2017-2-12 06:29 PM 發表
中國的會…
未射出去,系自己基地已經.....

國家機密, 儍仔才給人知低牌 !

引用:
原帖由 fowlerkkm 於 2017-2-12 06:11 PM 發表
又如何,有300粒都冇用,有膽咪炸晒全宇宙,全宇宙都係支那固有領土
自古以來,地球就系中國嘅固有領土

引用:
原帖由 123people 於 2017-2-12 07:46 PM 發表

零傷亡都講得出,盡信書不如無知!
請問在甲午戰爭日本有邊叟戰艦被擊沉? 誰真的無知。

世界和平 唔希望有使用的一天

引用:
原帖由 Doremeee 於 2017-2-12 09:06 PM 發表

我check過無人知美國
CHING見過幾多個人

請問以色烈有幾多件核武
樓主最利害👍👍👍

引用:
原帖由 stocky1010 於 2017-2-12 06:29 PM 發表
大家要清楚明白,人類只得一個家……地球!人類不想滅亡,就不要核戰!
X2!

引用:
原帖由 UndergroundMud 於 2017-2-12 10:36 PM 發表

請問在甲午戰爭日本有邊叟戰艦被擊沉? 誰真的無知。
零傷亡同擊沉戰艦根本冇必然關係,明白未?

《甲午戰爭傷亡對比中,中國陸海軍傷亡官兵約35000人。日本陸海軍傷亡官兵18542人,中國軍隊傷亡人員半數為死亡,所以中國軍隊死亡人數為約17500人。而日本軍隊也死亡了13619人,只比中國軍隊少約5000人。這樣看下來,雙方最終的傷亡人數差不了多少》

氫氣彈美國人1951年發明.....美國佬一粒都沒有留低同現在已沒有人懂怎樣做,並通知樓主

樓主日日寫飛機文..…

引用:
原帖由 花子果 於 2017-2-12 05:28 PM 發表

美國在2013年銷毀了所有氫彈, 因為美國氫彈技術在儲存麻煩、壽命短、維護費用高昂的問題一直沒有得到根本解決
你地唔係一向唔信老美咩?又改變睇法?

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2017-2-12 07:50 PM 發表
而D低技術嘢,美國要做容嘜易
樓主日日寫都不悶……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]