• 瀏覽: 43,750
  • 回覆: 278
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 123people 於 2017-2-12 08:46 PM 發表

人類天生劣根性難改,必需要有一個壓倒性組織去管治,世界才不會戰爭,但不是美國,美國太自利,最好是集合世界資源的聯合國組織。
人類歴史里有無數次戰爭!這是人類的本質……

中國有3000粒先真的。。。。。每個國家送一粒。。。。

中共可惡,攜帶大殺傷力武器

引用:
原帖由 arloadle37 於 2017-2-12 09:25 PM 發表
中共可惡,攜帶大殺傷力武器
如果是真的,恭喜。
如果是假的,隨時變伊拉克。

引用:
原帖由 小朋友丁丁 於 2017-2-12 09:24 PM 發表
中國有3000粒先真的。。。。。每個國家送一粒。。。。
每個國家有一粒氫彈,可能世界和平沒戰爭。

先送幾粒比東南亞野蠻宗教國家,測試它們的宗教文化有沒有真的神仙存在

引用:
原帖由 homybabyok 於 2017-2-12 08:14 PM 發表

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_states_with_nuclear_weapons
中國無一粒係active的你條死傻仔
邊隻柒眼表示中國冇呀!  好似你條傻仔所講有更勁的東西唔同外界講姐on9仔

引用:
原帖由 kin~kin 於 2017-2-12 09:04 PM 發表
走火唔知會唔會波及香港
如果核彈走火飛去美國,可能世界末日,
咁會唔會波及香港?

客觀分析下米知中國係唔係真係只是打嘴炮國家
亞投行英國第一個西方國家加入
南海建島同放導彈,美國無軍事阻止
釣魚島中共船隻駛入無比美日擊沉,而且講日本駐軍釣島就炸島攻擊,到今日都未見日本兵係島上停留
重有講明南海不容許日本軍艦巡行,到今日都只見老美船艦實施,所謂巡航自由
菲律賓贏左仲裁但表現軟化
一帶一路開通第一架火車由浙江直駛英國,比海運快左一半
美國退出TPP,澳洲第一個邀請中國外長王毅訪問,游說中國加入TPP
特朗普上任前放嘴炮不准中國登人造島,依家提都唔提,重話實行一國中國打臺一巴

中國係咁弱,解放軍係咁廢,武器造假,一早比列強分屍侵佔

引用:
原帖由 異域野性的香蕉 於 2017-2-12 05:51 PM 發表
軍備外交投資咁多錢 點解唔擺多d係民生方面呢!
唎啲係多餘嘅問題。如果中國冇核武或者氫氣彈在手。美國根本唔會放你在眼內。到時你用咩同人地談判呢?到時你嘅民生問題根本解決唔到。你睇下而家中東嗰D國家。

但係美國唔係弱者,最叻死就死人先,自己企係後面
相信佢係中國門口日本擺唔少核彈,重有俄羅斯鄰國波蘭
打起上黎中國一定傷先,造多啲核潛艇放出去老美鄰海游戈值班先夠威嚇力
俄羅斯咁惡無人咁搞佢我諗都係咁原因

多謝分享

所以尾國要制才佢

不用一粒,老尾有其他招數KO你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]