• 瀏覽: 43,759
  • 回覆: 278
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 stocky1010 於 2017-2-12 06:29 PM 發表
大家要清楚明白,人類只得一個家……地球!人類不想滅亡,就不要核戰!
要侵略人,就要發明超級武器,唔想俾人侵略,就要制造超級阻嚇性武器,強大武器就這樣產生了,到底罪魁禍是誰?

引用:
原帖由 ceciliakoo 於 2017-2-12 06:32 PM 發表
自爆最燃勁
咪撚放係南面!一陣自爆就67!放北京最好!首都需要安全

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2017-2-12 06:48 PM 發表

所以老美冇中共有係事實!
美帝為自己河山後代著想所以不留氫彈!
中共唔洗理污染後代及刁民健康,所以保持氫彈以供中共人打飛機!
中共天下無敵!
中國氫彈係用來阻嚇美國的核彈污染,咁簡單都唔知?
無知天下無敵!

引用:
原帖由 人才網 於 2017-2-12 07:18 PM 發表

咪撚放係南面!一陣自爆就67!放北京最好!首都需要安全
絶對唔會放在香港,香港漢奸太多。

還等什麼?立上不宣而戰,以後全宇宙都中國話事,美國人以後三餐食乜,有冇得食,都要中國人批準!

引用:
原帖由 moonsoonrain 於 2017/2/12 04:49 PM 發表
在人類迄今為止製造的武器中,威力最大的莫過於氫彈。一般核彈爆炸當量只有幾百到幾萬噸TNT當量,而氫彈卻可以達到1億噸TNT當量。

美國投到日本廣島的那顆「小男孩」原子彈,爆炸威力僅為1.4萬噸TNT當量。

中 ...
不知所謂

引用:
原帖由 MikeMikeT 於 2017-2-12 07:00 PM 發表
幾時打日本仔同美國佬?
講就叻,邊敢打

引用:
原帖由 UndergroundMud 於 2017-2-12 07:08 PM 發表

清未最出名一役, 擁有全亞洲最先進海軍同全亞洲最大數量海軍嘅北洋艦隊在對敵人「零」傷害下被消滅。

證明吹幾大不及打一次來得真實。
果啲係清兵而家係解放軍,請問解放軍輸過幾多場仗呢?

引用:
原帖由 thomasclw 於 2017-2-12 07:34 PM 發表

講就叻,邊敢打
君子動口不動手,
小人動手動拳頭。

美國嫌儲存麻煩成本高所以唔用,中國仲有成三十粒?國內同胞真係要自求多福,中國成為第一個自爆氫彈嘅國家

引用:
原帖由 lotuguy 於 2017-2-12 05:09 PM 發表

太利害了!

真的嗎?一顆跌落呆灣會變成㸃?不過跌落日本安倍家
比較好D

[ 本帖最後由 普京大帝 於 2017-2-12 07:48 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 UndergroundMud 於 2017-2-12 07:08 PM 發表

清未最出名一役, 擁有全亞洲最先進海軍同全亞洲最大數量海軍嘅北洋艦隊在對敵人「零」傷害下被消滅。

證明吹幾大不及打一次來得真實。
零傷亡都講得出,盡信書不如無知!

引用:
原帖由 LoveUKLoveHK38 於 2017-2-12 05:56 PM 發表
美國唔需要有氫彈,美國部署薩德就可以收中共皮啦
掟彈沒錢的,應該學瑛腳久輸出丫片獨品,又有錢收,中共不買就開打!!這樣東西,其他智將港童都給忘記了。

引用:
原帖由 普京大帝 於 2017-2-12 07:45 PM 發表

真的嗎?一顆跌落呆灣會變成㸃?

不如諗下自爆時會點???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]