• 瀏覽: 2,495
  • 回覆: 40
黃絲支持鬍鬚曾,多過支持"同路人"長毛。

即使鬍鬚曾話支持23條立法,認為人大831決定值得尊重,但黃絲竟然依舊支持鬍鬚曾,反觀批評"反人大831決定"和"23條立法"的"同路人"長毛參選。

即係原來黃絲都咁支持23條立法同人大831決定wor!!!

*聲明:以上資訊由HKBRDA新聞通即時提供。本用戶(UID:5230284)對以上資訊的真實性、完整性及立塲等,均不負上任何法律責任。
所謂泛民的default mode(默認模式)。
泛民天生是反政府、反阿爺的,無論搞些甚麼,泛民的系統最後都會回到一個默認模式,即與阿爺對著幹。

泛民E家最最最緊要就係唔俾淋病延續狼鷹既統治。需然鬍鬚唔係100%符合泛民理念,但既有民意支持,壓注右何妨。至於街外人如建制之流既無聊說話咪當佢9噏囉。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-9 12:28 PM 發表
泛民E家最最最緊要就係唔俾淋病延續狼鷹既統治。需然鬍鬚唔係100%符合泛民理念,但既有民意支持,壓注右何妨。至於街外人如建制之流既無聊說話咪當佢9噏囉。
薯片 可能 係 貪曾2.0版

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-9 12:28 PM 發表
但長毛係100%附合泛民理念wor,唔係俾薯片更適合咩

至於“民意”,今屆立法會泛民超過50%得票率,即係全港有超過一半成年人都支持長毛啦

泛民選委唔好逆民意啦,325全票長毛造王啦,我好想有真普選,全民退保,2047前獨立ar,唔好迫我要831同23條

點爭取都無用啦,中國都無民主,香港點會有

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-2-9 07:05 PM 發表
點爭取都無用啦,中國都無民主,香港點會有
香港 係 揾錢的地方,唔係 攪 民運的地方

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2017-2-9 08:54 PM 發表

香港 係 揾錢的地方,唔係 攪 民運的地方
有民主都唔代表所有問題可以解決

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2017-2-9 09:00 PM 發表
有民主都唔代表所有問題可以解決
擺個 民主女神 可能解決到 心理作用。

引用:
原來犯聞支持23條同支持831架?

當初又話不要假普選?依家先講話支持袋住先??

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2017-2-9 10:08 PM 發表

原來犯聞支持23條同支持831架?

當初又話不要假普選?依家先講話支持袋住先??
你E兩句正正係長毛出選既理由。
你點講侮辱說話都冇用,只要可停止西環統治,有乜所謂啦。大家記住捐錢撐鬍鬚

黃絲狗嘅思維,點會咁易估到

好多黃絲都係冇個人意志
最搞笑係黃絲成日話要獨立思考,但又對毒果唯唯諾諾

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-9 11:31 PM 發表

你E兩句正正係長毛出選既理由。
你點講侮辱說話都冇用,只要可停止西環統治,有乜所謂啦。大家記住捐錢撐鬍鬚
鬍鬚佬唔通可以停止西環統治咩....

中央叫西環落柯打叫佢做,佢敢唔聽??

還是佢上場之後會把中聯辦封鎖嗎??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]