• 瀏覽: 3,696
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 公司可愛的老闆 於 2017-2-9 03:22 PM 發表
佢老婆被南亞人老強,就天有眼
臭叉順便吊埋張狗雄個c眼,就大快人心

引用:
原帖由 r102030r 於 2017-3-2 01:50 PM 發表

咁果D都係你班親戚落黎同你團聚遮
香港佬娶個大陸妹生兩件,3個落泥香港。再申請埋外父外母,右多兩件。外父外母遲D再申請埋個仔,右一件。個仔右娶個同鄉。。。如些類推。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-3-2 11:46 PM 發表

香港佬娶個大陸妹生兩件,3個落泥香港。再申請埋外父外母,右多兩件。外父外母遲D再申請埋個仔,右一件。個仔右娶個同鄉。。。如些類推。
仲有你樓下個看更伯伯,七十歲人娶個三十歲,呢D真係社會負擔 ! 你話下佢啦

引用:
原帖由 r102030r 於 2017-3-3 02:22 PM 發表

仲有你樓下個看更伯伯,七十歲人娶個三十歲,呢D真係社會負擔 ! 你話下佢啦
屌9左啦,叫佢想樸野咪返深圳鋪鋪清囉,冇能力右係要結婚攪死香港,點解唔返大陸生活呢?

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-8 04:18 PM 發表
有人識張超雄在三藩市美國政府工作 持有美國護照
佢係加拿大公民,加拿大國籍。

誅九族,難民之父一干人等押去大球場群眾公開批鬥及審判

thanks for sharing.

香港的屬性是華人是九州的一部份,如同以色列的屬性是猶太人是應許之地,引入大量男性南亞種(基本上都是非法來的)來不屬於南亞地區的香港來說是對香港本土種族(低生育率)的慢性滅絕!!
霜露所均,不育異類;姬漢舊邦,無取雜種

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]