• 瀏覽: 978
  • 回覆: 13
阿爺都好明顯啦。

agree xd

左仔曾主席都唔玩,就知有定局。

引用:
原帖由 ringowkng 於 2017-1-29 08:01 PM 發表
左仔曾主席都唔玩,就知有定局。
港台戴健文都幫林太就知乜野事啦.....(戴健文本身因為反梁,所以無得升做廣播處長)

連范太,任總都入埋林鄭競選辦,曾營果邊全部都係當年跟過佢打江山既自己人....

無理由范太收唔到上面既風下哇.....

依家只係想睇吓hea曾夠唔夠票入到閘,同埋唔夠票會唔會乞泛民票求入閘

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-1-30 12:10 AM 發表
依家只係想睇吓hea曾夠唔夠票入到閘,同埋唔夠票會唔會乞泛民票求入閘
犯聞要"所謂"造王,肯定會倒票比鬍鬚佬......

如果hea曾乞到泛民提名票入到閘,即係唔多唔少代表泛民,中央會反面。到正式投票時,身為建制八百幾選委,根本搵唔倒理由去投一個泛民支持嘅hea曾

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-1-30 03:16 AM 發表
如果hea曾乞到泛民提名票入到閘,即係唔多唔少代表泛民,中央會反面。到正式投票時,身為建制八百幾選委,根本搵唔倒理由去投一個泛民支持嘅hea曾
你地都好矛盾喎。E頭話中央欽點左淋病,果頭右話鬍鬚驚阿爺翻桌。原全唔合邏輯。記然阿爺都唔睇我,我驚佢條毛呀!

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-1-30 03:16 AM 發表
重蹈覆轍 中央話事。。

邊個做都冇好下場

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-1 06:07 PM 發表
邊個做都冇好下場
邊個做泛民都趙反 逢中必反 冇好下場

由佢話入閘起,佢已經贏左

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2017-2-1 07:14 PM 發表

邊個做泛民都趙反 逢中必反 冇好下場
不反就冇貨交俾金主了

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-1 09:13 PM 發表

不反就冇貨交俾金主了
政棍撈遊水。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]