• 瀏覽: 15,682
  • 回覆: 173
  • 追帖: 1
已經改良左

引用:
原帖由 sloppysuperbon 於 2017-1-19 22:03 發表
由標題到內容都係on9
又來一見"中國"即label上會爆炸。

無知只會害死自己, 人地無損失,仲日日進步。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 a_drew 於 2017-1-19 09:29 PM 發表
廢柴剩係識話爆炸無第二句,仆街啦!
所以呢d撚樣咪一世唔成功同一世無發達囉

No problem

黃絲網民智障,世人皆知。

高鐵駕駛室又幾時輪到普通市民like 唔 like 呢?

引用:
原帖由 m40 於 2017-1-19 09:38 PM 發表

其實先不講是高鐵
話可能是新一代新幹線
睇吓班傑青嘅反應,之後再講清楚係高鐵
大讚屬於未來產物

又有咩問題 ? 幾乾淨利落,真係爆你老味

都吾識野,髙鉄已橫跨整個大6呀,每天都不知道幾多班次,高度安全⋯

你有自由可以唔搭。

引用:
原帖由 岸上糖妹哂黑鮑 於 2017-1-19 09:22 PM 發表
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170119/photo/bkn-20170119194613966-0119_00822_001_01p.jpg?20170119203016

外貌遭網民鬧爆「好樣衰」的首架國產廣深港高鐵列車,其駕駛室今日曝光!港鐵在官方facebook專 ...
宜家乜都中國製造
驚就唔好坐囉

點解呢排東方好似越來越有毒果味?

引用:
原帖由 岸上糖妹哂黑鮑 於 2017-1-19 09:22 PM 發表
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170119/photo/bkn-20170119194613966-0119_00822_001_01p.jpg?20170119203016

外貌遭網民鬧爆「好樣衰」的首架國產廣深港高鐵列車,其駕駛室今日曝光!港鐵在官方facebook專 ...
希望可以坐往上海和北京
期待中

引用:
原帖由 kwk888 於 2017-1-19 10:26 PM 發表

希望可以坐往上海和北京
期待中
期待可以從香港搭高鐵去昆明,再由昆明落馬拉、泰國、印尼。