• 瀏覽: 4,567
  • 回覆: 79
堅定仇泛民的建制選委, 根本沒少了, 上屆泛民也有份投唐唐

2012, 泛民選委約200票, 廢票80, 何俊仁76, 本身建制 及中間派撐唐的也有廢票

即是有約100票泛民, 鄭經翰, 泛民親曾蔭權班人, 是投了唐唐反梁英.. ... ... ...

泛民以為325票可造王??

發撚緊夢...

""仇泛民""的建制選委, 是有700票左右

泛民撐薯片成功的機會少於5%...

什麼是仇中國??
即是泛民那種, 憑中國必反

那同樣地, 什麼是仇泛民?? 即是憑泛民反也必撐... ...

很期待來場狠狠的平暴有功, 小黃人有死傷的那種..

殺... ..

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2017-1-19 08:59 PM 發表
堅定仇泛民的建制選委, 根本沒少了, 上屆泛民也有份投唐唐

2012, 泛民選委約200票, 廢票80, 何俊仁76, 本身建制 及中間派撐唐的也有廢票

即是有約100票泛民, 鄭經翰, 泛民親曾蔭權班人, 是投了唐唐反梁英.. .. ...
你仲咩食左春藥咁一日出咁新貼,

你興奮D咩?

有冇興趣跟我玩玩呀外地人?

你點諗到689票之中,

無可能有泛民票?

你個700票邊度黎?

唐英年果年最後都得285票,

如果今年衣D建制地產或商界票一樣咁多

當年285+泛民325= 已經610可以贏,

就算當年285同今年325有重疊了,

但689票都有可能同今年325重疊了,

此消彼長,

要在建制派中央派系手上搵到幾十票左右,

325+285+50=660唔成問題~

你點解覺得林鄭大機會贏?

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-1-19 10:45 PM 發表

你興奮D咩?

你點諗到689票之中,

無可能有泛民票?

你個700票邊度黎?

如果今年衣D建制地產或 ...
犯聞果325票真係全投鬍鬚佬?
同志全,長毛主席,自決派,郭紹傑,港獨派真係咁聽話?
如果係真,即係豬西迪同地產商同一陣線?
社福界班人當日鬧到佢暈,依家又friend番?
長毛主席話到明佢地咁做會衰十年,佢地真係敢博?
犯聞送個得票比689票更少既人做特首,以後無得再講無認受性個喎,因為犯聞有份造成的。。。

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-1-19 10:45 PM 發表

你興奮D咩?

你點諗到689票之中,

無可能有泛民票?

你個700票邊度黎?

如果今年衣D建制地產或 ...
你這就不知所以了。 Thank 兄估得很準:
上次立選, 雖然因為中共在選前放軟手腳而心淡退出, 但他可是兩估兩中的
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25944650&page=2

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-1-20 02:43 AM 發表

我覺得泛民真正仇和反既系共產黨
故宮是明成祖產物, 清朝最強盛

那他們反咩柒?

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-1-20 02:43 AM 發表

咁你都幾NAIVE
以你的邏輯
大陸人下來買野 , 和中國人做生意 , 增加關口建設 , 甚至非共產黨文化- 故宮博物院等等
那泛民為什麼會全反?

引用:

如果今年衣D建制地產或商界票一樣咁多
唐唐上次果d票無可能比番晒薯片,起碼林大輝就已走左去林鄭果邊,可以咁講,唐營人,唔中意cy,唔一定就唔中意林鄭.

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2017-1-20 12:33 PM 發表

唐唐上次果d票無可能比番晒薯片,起碼林大輝就已走左去林鄭果邊,可以咁講,唐營人,唔中意cy,唔一定就唔中意林鄭.
唐唐做緊政協,班唐粉要同犯聞企埋同一陣線既話,即係要反阿爺?你叫唐唐點交代?

引用:

佢地做過 d 咩反事 ?

哈哈 ....

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2017-1-20 03:46 PM 發表

反五毛食屎已經糸反,哈哈
明明係奶共, 卻話自己反共 ... 哈哈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]