• 瀏覽: 2,023
  • 回覆: 22
你睇佢做的每一件事,講的説話,都係精心設計,特別係2 年幾前政改一役之後,一直係到搞個人形像,完全唔接爭議政策

引用:
原帖由 pwcamy 於 2017-1-19 07:16 PM 發表
你睇佢做的每一件事,講的説話,都係精心設計,特別係2 年幾前政改一役之後,一直係到搞個人形像,完全唔接爭議政策
政治就係做戲,冇辦法!

咁大陸d貪官叫乜好呀

只流於表面,即係無料到

留筆英國式蝦餃蘇就知乜事啦。

少做少錯. 唔做唔錯. 繼續俾商家劫貧濟富, 供樓供三代, 以曾蔭權為榜樣

其實林鄭都係偽君子,所以我支持葉劉

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2017-1-19 09:05 PM 發表
咁大陸d貪官叫乜好呀
哈哈 .... 人地擺明就係貪官喇

你可以點 ?

引用:
原帖由 pwcamy 於 2017-1-19 07:16 PM 發表
佢做特首就慘啦!肯定貪曾第二!無為之治!懶精!

一定向商界傾斜,地主要楂旗之心不死!

引用:
原帖由 hanE 於 2017-1-20 13:00 發表

因此曾俊華機會甚微

引用:
原帖由 hanE 於 2017-1-20 01:00 PM 發表

已經講到明玩「休養生息」即係唔做野!

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2017-1-20 02:15 PM 發表

佢條癈柴係政府休咗幾拾年啦!兩公婆曹到隻豬咁!把口重講到堂而皇之!做人面皮夠厚夠9真係冇得輸。

其實政府唔做野幾好吖,自古長安居不易,香港應該個個拳四郎講實力,唔夠打可以返鄉下耕田,唔好做怨婦

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2017-1-20 02:15 PM 發表

犯民肯俾佢休養生息才怪

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2017-1-19 09:05 PM 發表
咁大陸d貪官叫乜好呀
做到野嘅貪官(例如中國前鐵路部長劉志軍)比無貪污但 hea 做嘅庸官(例如鬍鬚曾)好

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]