• 瀏覽: 2,818
  • 回覆: 49
等睇兩位前司長到時選舉論壇互爆黑材料

引用:
原帖由 2006Win_Cat 於 2017-1-19 06:30 PM 發表
弓喜全香港業主 樓市又gooooooooooooooooooo了
冇錯,到時買唔到樓去跳樓啦!

呢條地主9

之前咁辛苦做SHOW, 都是為了參選凸首而做... 鬍鬚曾唔宣佈參選才怪呢... 等睇戲時間...

有乜特別
印象中冇乜野硬仗有份

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-1-19 19:09 發表

689冇得參選應該冇乜黑材料掛
低智慧低思維

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2017-1-19 04:00 PM 發表
前財政司司長曾俊華宣布參選行政長官。
他在寫滿「信任、希望、團結」的布景板前,宣布參選決定。在參選宣言中,他回顧自己六十年代移民美國,一九八二年回流香港加入政府的歷程,強調自己「懂得香港」,要改變目前 ...
畀佢當選你會唔會開個分身叫佢下台?哈哈

其實曾俊華都唔係真正特首,真正民間特首係長毛。

今次特首選舉會有六人參選特首,胡國興、葉劉淑儀、林鄭月娥、曾俊華、曾鈺成、梁國雄,我估計第一輪投票冇一個人得超過600票,所以篩走胡官、葉劉、林鄭,只淨曾俊華曾鈺成梁國雄爭特首位置,最後梁國雄險勝。

但北京不批准港獨分子當選特首,中央於是直接委任共產黨員當特首,話一國是共產黨的天下,兩制就是中國唔肯落實人民幣自由化,讓香港去洗人民幣,即經濟兩制政治一制。

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2017-1-19 06:43 PM 發表

林鄭葉劉咪一樣係公務員
你都覺得曾俊華同樣係軟皮蛇一條呢!

Sell香港情懷

薯片,你收皮啦!

於是今年三月份會又一次人大釋法,市民全港轟動,只有建制派和擁護共產黨人士天天開party。

但泛民不服中央這樣粗暴干預香港內地事務,於是羣起反對,罷工罷課,香港最終玩完。

習近平不得不宣佈香港已變天,香港同內地一樣,改用人民幣,取消港幣,所有三司十三局領導人換上北京委派。

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-1-19 07:09 PM 發表

689冇得參選應該冇乜黑材料掛
睇吓D宣傳特工, 除了曾生唔會俾D特工攪外, 其他的好難講,
唔俾香港市民選, 卻又積極參與想造王 .....

引用:
原帖由 singsingcat 於 2017-1-19 07:37 PM 發表

畀佢當選你會唔會開個分身叫佢下台?哈哈
呢D野你覺得佢可以自主嗎? 集團同盟有規有矩有對白架 .....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]