• 瀏覽: 41,666
  • 回覆: 478
  • 追帖: 1
行政長官梁振英出席施政報告答問大會,議員劉小麗提問時,播出一段當年梁振英競選特首期間,曾表示全民退休保障需「認認真真」的聲帶,期間被主席梁君彥阻止並下令劉小麗需離開會議廳。保安欲帶走劉小麗但被多名民主派議員阻止,梁君彥隨即宣布會議暫停。

689被人當面踢爆講大話,佢隻狗見主人受辱,梗係趕你走啦

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/497872/

陳克勤的發問與梁振英的回答,挑動泛民神經導致流會?

引用:
原帖由 mars1 於 2017-1-19 11:51 AM 發表
陳克勤的發問與梁振英的回答,挑動泛民神經導致流會?
冇人理陳克勤問乜咩?

再次證明港獨魚蛋同泛民蛇鼠一窩,港獨才是它們的本質。

小麗老屍支持全民退休保障,小麗老屍記得每月去交足保費先!

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2017-1-19 11:53 AM 發表

冇人理陳克勤問乜咩?
鄭蟲太第一個比反應………

引用:
原帖由 靈機一動 於 2017-1-19 11:57 AM 發表
小麗老屍支持全民退休保障,小麗老屍記得每月去交足保費先!
人地每月捐一半人工出黎做善事喎,你得唔得先?

689不停走數, 正一大話精

引用:
原帖由 mars1 於 2017-1-19 11:59 AM 發表

鄭蟲太第一個比反應………
問得咁on 9, 俾你都笑啦
上次大埔果個公屋地盤冇撥款,係因為政府臨開會先俾文件呀!

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2017-1-19 11:59 AM 發表

小麗會議上播放偶像AV,'a video',so funny

Oh, no.

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2017-1-19 11:59 AM 發表

大屍親眼見小你老屍捐一半錢出來做善事咩?捐邊間機構?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]