• 瀏覽: 2,811
  • 回覆: 32
初初覺得胡國興都幾好。

終於去到睇能力階段。第一擊佢評論施政報告。

原來又係大隻講。剝花生之流。

最好笑佢話應該集中發展棕地。條友連棕地業權問題都唔攪清。人講佢講。又話橫洲棕地應該唔可以摸底。全部紀錄在案。人人可以查。又話要立檔案法。同犯民班垃圾同一口徑。

最on9話要重提政改。過到政改先講23條。23條又要將自由凌駕國家安全。

條友做到特首。香港實畀佢同犯民夾埋攪到一塌胡塗。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-18 08:55 PM 發表
初初覺得胡國興都幾好。

終於去到睇能力階段。第一擊佢評論施政報告。

原來又係大隻講。剝花生之流。

最好笑佢話應該集中發展棕地。條友連棕地業權問題都唔攪清。人講佢講。又話橫洲棕地應該唔可以摸底。全部紀錄 ...
條友越吹就越覺得要俾佢做!

首選長毛,次選胡官。

引用:
原帖由 fkylai 於 2017-1-18 09:02 PM 發表

條友越吹就越覺得要俾佢做!

首選長毛,次選胡官。
胡國興原來係9up4.

相比葉劉。佢真係差好遠。葉劉做競選工程好有套路。向各大行業摸底。可惜遇上林鄭。時也命也。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-1-18 09:25 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

樓主連法官都話唔識業權,真係厲害

薯片仲係日日儲印花。儲人氣。

引用:
原帖由 Classico 於 2017-1-18 09:09 PM 發表
樓主連法官都話唔識業權,真係厲害
你自己佢睇下佢噏咩春。棕地有業權問題。集中發展即係大揚特揚。唔可以摸底即係公開同業主傾價。

請問你憑甚麼可以要求業主放棄業權畀你發展?

一睇就知條9up 4水準同你差唔到好多。

連問題徵結都未攪清楚就亂噏。

一出手就露底。等如你話空氣會識分邊界咁白痴。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-1-18 09:16 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

其實我都想比黃絲做。睇戲當然想場面越大越好。

引用:
原帖由 反共大孽 於 2017-1-18 09:54 PM 發表
無錯!最衰我冇票

引用:
原帖由 fkylai 於 2017-1-18 09:55 PM 發表

無錯!最衰我冇票
X2

佔中好好玩,,唔去好冇面 ~....就係呢D...肥胡就唔駛睇喇...仲難得樓主上心...

引用:
原帖由 反共大孽 於 2017-1-18 09:54 PM 發表
黃絲自己都出唔到人才出黎,個個岩岩慘慘咁樣.....

胡官響法律界依家都比同業鬧到暈.......

好帖!高見也!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2017-1-18 11:25 PM 發表

黃絲自己都出唔到人才出黎,個個岩岩慘慘咁樣.....

胡官響法律界依家都比同業鬧到暈.......
太令人失望啦,我好想見解放軍黎香港...................派粥。

佢仲同犯民同一口徑。話cy要為撕裂社會道歉。

完全係不公正的表現。睇錯你。胡國興。
社會撕裂犯民有不可推卸責任。
亂咁噏真人。

由佢第一日跳出嚟..
已判定係又一個港英餘孽..不咁寂寞..攞假嚟丟..臨尾香

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]