• 瀏覽: 5,398
  • 回覆: 41
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0118_00822_001.html

想全用公帑錢,而自己無需動用一分一毫,幾位議員想得太完美。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2017-1-18 08:43 PM 發表
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170118/bkn-20170118184234148-0118_00822_001.html

想全用公帑錢,而自己無需動用一分一毫,幾位議員想得太完美。
四隻妖魔鬼怪
等佢地賺多兩個月糧然後要佢地一次過嘔返出來

自己俾錢打啦, 有唔係咁窮

除左恭喜,
都真係無野好講喇!

引用:
原帖由 xueshanfeihu 於 2017-1-25 12:28 AM 發表
除左恭喜,
都真係無野好講喇!
小麗支持者話佢有兩間屋,甘都申請法援

(/^▽^)/

幾時先可以DQ佢哋

可唔可以DQ左隻大口狗主席先,佢真係好樣衰

引用:
原帖由 你個章 於 2017-1-28 03:28 AM 發表
可唔可以DQ左隻大口狗主席先,佢真係好樣衰
主席有責任令立會重上正軌
之前曾鈺成不行使權責, 縱容了一批妖魔鬼怪, 因此要搵個冷面殺手壓場

賺十尻幾萬 申請法援 呢班正L樣 玩丟公帑快d闔家去死

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-2 10:39 AM 發表

主席有責任令立會重上正軌
之前曾鈺成不行使權責, 縱容了一批妖魔鬼怪, 因此要搵個冷面殺手壓場
何為邪鬼何為神?相由心生,我叫大口狗你都知我講邊個。佢有幾西都唔洗我多講啦!李胃鯨帶住隻大口狗希望可控制議會,最終必定自取其辱。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-2 02:44 PM 發表

何為邪鬼何為神?相由心生,我叫大口狗你都知我講邊個。佢有幾西都唔洗我多講啦!李胃鯨帶住隻大口狗希望可控制議會,最終必定自取其辱。
你諗多左喇
李慧琼那有這個地位?
她當日升做民記主席,黃小人都唱她是為參選特首舖路啦

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-2 02:51 PM 發表

你諗多左喇
李慧琼那有這個地位?
她當日升做民記主席,黃小人都唱她是為參選特首舖路啦
你話唔係咪唔係囉。我只見事實。人狗戀橫行立會就係人都見。隻狗做完野就走去主人面對討野食。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-2 03:05 PM 發表

你話唔係咪唔係囉。我只見事實。人狗戀橫行立會就係人都見。隻狗做完野就走去主人面對討野食。
你幅眼鏡係出土文物嗎?

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-2 03:20 PM 發表

你幅眼鏡係出土文物嗎?
有時狗唔只養一隻,一隻係立會,一隻係民間好似ED咁,好洗好用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]