• 瀏覽: 8,673
  • 回覆: 208

這又如何呢 誰做特首 不是民調可以決定 而是中國決定的

引用:
原帖由 與民為敵 於 2017-1-18 07:08 AM 發表

唔洗睇民調都知 胡鬚曾民望高企啦! 五毛實唔會面對現實

【本報記者報道】特首選舉臨近,不同機構均為選戰做民調,普遍反映前財政司司長曾俊華的支持度有明顯優勢。Now新聞台昨天公布 ...
應該高50個百分點
黃人加身喎 胡鬚!

我家4人係3人支持林鄭,1人支持葉劉

1200  張 "選舉人票"  先有話語權, 其他幾多人系無意思的....

多謝泛民

經過英國同美國大選後 , D 所謂民調已經不可信 , 只係有 D 人自慰而已 , 笑 L 死人 !

民調無意義
阿爺話事

引用:
原帖由 與民為敵 於 2017-1-18 07:08 AM 發表

【本報記者報道】特首選舉臨近,不同機構均為選戰做民調,普遍反映前財政司司長曾俊華的支持度有明顯優勢。Now新聞台昨天公布 ...
欽點的,傑青不必太上心

引用:
原帖由 與民為敵 於 2017-1-18 07:59 AM 發表

係都唔出奇
10香港人, 起碼4個係五毛
果4個五毛, 3個支持林鄭, 1個支持葉劉
餘下6個正常人, 4個支持財爺, 2個支持胡官
=  曾 俊 華 贏 林 鄭 近 10 百 分 點
言下之意,即係10個香港人10個都支持小圈子選舉

咁班「我要真普選」仲健在嗎?

引用:

呵呵…當初亞爺比機會你地自己選特首,偏偏飯民亞芝亞佐踢走佢,而家咩調都係假,要睇人做大龍鳳,無得揀自己想要果個,呢啲咪叫自作孽,不可活!!  

其實講真邊個做有咩所謂,而家泛民捧鬍鬚曾,坐左上去咪又係日日要比泛民屌,五年到期又嘈要踢佢落台,總之有班無恥泛民係道,呢啲情況只會無限loop

鍵盤翻頁
左右