• 瀏覽: 9,393
  • 回覆: 93
引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-1-18 08:55 AM 發表
其實講句唔該借借又幾難。
網上好多人從未搭過B3x,B3x從來唔會有人中途站落,人up佢又up,坐開個d都未出聲,張相都唔似係香港巴士。難道高尚香港人去旅行唔帶行李?

引用:
原帖由 貓奴弄 於 2017-1-18 10:03 AM 發表
踢哂啲篋落車啦,正垃圾支那人

我覺得問題唔係乘客,反而係巴士公司,首先唔講班拖行李乘客係真正旅客定水貨客,點解可以容許咁多行李上車,車上有行李架,當行李架放滿行李就唔應該再比拖大型行李乘客上車。

大6L,正扑街

誇境車多行李好出奇?港人去日本咪又係塞住晒d jr, on9

機場巴最L興咁

蝗禍生番,只有用殺蟲劑對付。冇得落車,車長責任

引用:
原帖由 sman070707 於 2017-1-18 10:51 AM 發表
誇境車多行李好出奇?港人去日本咪又係塞住晒d jr, on9
香港人只會放大內地人既行為,自己去旅行咪一樣拖喼。見微知著,香港未來係暗淡架

引用:
原帖由 yschiu25 於 2017-1-18 10:39 AM 發表
我覺得問題唔係乘客,反而係巴士公司,首先唔講班拖行李乘客係真正旅客定水貨客,點解可以容許咁多行李上車,車上有行李架,當行李架放滿行李就唔應該再比拖大型行李乘客上車。
建議雖好,但只對內地同胞有用。你試下唔俾高尚港人拖喼上車,一定拍你片用粗口鬧到你狗血淋頭,然後投訴埋你。見微知著,香港沉淪巳經係不能逆轉了

引用:
原帖由 circa 於 2017-1-18 08:27 AM 發表

冇國冇家日日只會活係仇恨中既人好可憐。B3x好多香港人搭架,可能包括你老豆
佢老母都可能有走水!

一架冇中途站既巴士同人講落唔到車??

引用:
原帖由 00026439 於 2017-1-18 01:15 PM 發表
一架冇中途站既巴士同人講落唔到車??
依家香港人就係咁反智

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]