• 瀏覽: 16,635
  • 回覆: 123
  • 追帖: 2
這種粗糙簡陋處理工藝,不是影響外觀及維修咁簡單,隱身飛機的雷達反射截面積RCS一般比兵乓波還少,試想想全機佈滿這些凹凸不平的小釘口位對隱身性能破壞之大,從這種小細節就可判定殲20隱身性不會很優秀,不及F35可肯定,更不要提F22了

引用:
原帖由 louis277 於 2017-1-17 08:46 PM 發表

咁低像素點夠呢幅F-35正面清啲!

L 兄似乎連焦點係乜都一頭霧水

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2017-1-18 12:12 AM 發表

似唔似俾人用機槍狂數一輪

俾人插爆仲用試驗機説明?你真係越嚟越厚顏~

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2017-1-18 12:21 AM 發表
這種粗糙簡陋處理工藝,不是影響外觀及維修咁簡單,隱身飛機的雷達反射截面積RCS一般比兵乓波還少,試想想全機佈滿這些凹凸不平的小釘口位對隱身性能破壞之大,從這種小細節就可判定殲20隱身性不會很優秀,不及F35可 ...
係咪呢啲呀?

機身咁多釘口嘅?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-1-17 07:17 PM 發表
五毛話釘口位是中國最新隱形技術,世界最先進,領先日本21年
係領先67日本67年

你需要驗眼,盡快!

無所謂喇,反正任你戰機外殼幾靚,一個導彈炸左乜都無,反而用最劣質材料成飛機,成本低又用得著,就算被擊落都唔太傷。

呢到D五毛好護主 !
真係唔好成日係到講你老闆有幾勁啦!好無聊啊!
如果係勁就去收番釣魚台(唔好淨係識填海做人工島)........仲有叫隻二手柴油動力嘅遼寧號去轉夏威夷走番轉 (記得入滿油呀 )!

引用:
原帖由 光12345 於 2017-1-18 05:31 AM 發表
無所謂喇,反正任你戰機外殼幾靚,一個導彈炸左乜都無,反而用最劣質材料成飛機,成本低又用得著,就算被擊落都唔太傷。
飛機被擊落無問題,人呢?

設計既野你識條鐵咩

其實最重要係性能和作戰板虎

引用:
原帖由 六不 於 2017-1-18 06:40 AM 發表

飛機被擊落無問題,人呢?
上得戰機預左要為國xx.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]