• 瀏覽: 1,732
  • 回覆: 19
奴無知而不自知、無恥而不知恥、可憐而又不值得可憐
被日本棄留在香港的末等日本犬民,即使是看日本天皇,也是認為它是奴、是牲畜!

日本天皇家族的近親亂輪繁殖,其智商還真不如棄留在香港的末等日本犬民,日本政府真應該把樓主接回日本當天皇!

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-17 01:08 PM 發表
按照支那奴畜、共狗的用語

孽瘤、淋病、黃絲法官、鬍鬚憎 都是舊電池,是前朝港英的餘孽

但爲什麽都必須繼續使用,在牠們之中選一個出來當凸手?

匪共殖民香港二十年都培養不出治港人才嗎?

...
一國兩制原意就係保留香港優良的傳統和制度。
但現在只有劣化。

香港回歸中國大陸20年,經濟係見好,國力係崛起,
但一些內部問題,例如要強迫港人講普通話和寫簡體字,根本唔能夠完全成功。
因為香港係一個多元化社會,要廢除廣東話和滅繁體字根本沒可能的事。

被民主,及世界最大既自由及WC劣化,香港政府應跟隨港英年代,港督大曬 可以任命所有議員及政治部既傳統
中國香港超越NY指日可待
引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-17 02:32 PM 發表

一國兩制原意就係保留香港優良的傳統和制度。
但現在只有劣化。

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-1-17 03:13 PM 發表
被民主,及世界最大既自由及WC劣化,香港政府應跟隨港英年代,港督大曬 可以任命所有議員及政治部既傳統
中國香港超越NY指日可待

港督大晒,唔同特首大晒。背後權力不同。

有咩唔同?英國都無一人一票選首相,都係假民主

點都好, 現在既香港政府不是當年既港年政府, 系被民主+世界最自由+ WC垃圾+一班漢奸亂政既政治

所以香港特區要學,港督大晒 + 委任議員 + 政治部 + 監聽議員電話 + 打壓反政府聲音

香港一定可以超越 NY
引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-17 03:17 PM 發表

港督大晒,唔同特首大晒。背後權力不同。

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-1-17 03:21 PM 發表
有咩唔同?英國都無一人一票選首相,都係假民主

點都好, 現在既香港政府不是當年既港年政府, 系被民主+世界最自由+ WC垃圾+一班漢奸亂政既政治

所以香港特區要學,港督大晒 + 委任議員 + 政治部 + 監聽 ...
一人一票唔代表係民主喎。
英國係君主立憲喎。

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-17 01:08 PM 發表
按照支那奴畜、共狗的用語

孽瘤、淋病、黃絲法官、鬍鬚憎 都是舊電池,是前朝港英的餘孽

但爲什麽都必須繼續使用,在牠們之中選一個出來當凸手?

匪共殖民香港二十年都培養不出治港人才嗎?

...
dmcgory:

徒然

中國都係間選,都好民主喎

民主有ISO嗎? 你話民主就係民主!
引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-17 03:23 PM 發表

一人一票唔代表係民主喎。
英國係君主立憲喎。

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-1-17 04:00 PM 發表
中國都係間選,都好民主喎

民主有ISO嗎? 你話民主就係民主!

中共一人一票都唔會係民主啦。
你識唔識乜野係民主呀?

支那共和國[中華民國]唔係在台灣咩?

佢地反共,又點會係共奴?

你一日一日廢文,都唔會系人啦
引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-17 05:48 PM 發表

你識唔識乜野係民主呀?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-1-18 10:11 AM 發表
你一日一日廢文,都唔會系人啦

嗱!你呢啲咪叫廢文囉!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-17 05:48 PM 發表

你識唔識乜野係民主呀?
共產主義點會係民主?共產主義係精英領導白痴,你唔係領導,就一定係白痴!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]