• 瀏覽: 4,294
  • 回覆: 79
引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-1-17 11:35 AM 發表

現在先進國家發展軍備都會找partner 開心share, 例如俄國找印度, 美國找歐洲, 澳洲, 以色列,
甚至星加坡這樣小國都會找美國, 只有中國次次都是食自己,
鐵一般事實 :  a) 中國不是先進國家  b) 中國犯眾憎, 無朋 ...
所以話你傻呢,睇咁耐冇啲長進,先進國家發展軍備就滿足自己國防為優先,再砌低階版外銷以賺外匯補貼開發費,同買屋租比人幫自己供嘅道理相若,中美俄都係奉行此律。
冇條件冇財力唯有同人合資,即係同人一齊住板間房,窮本身就係悲哀無論係人定國家。

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-1-17 05:11 PM 發表
能夠得到大英帝國認同,大和民族是亞洲人驕傲
樓主你揸曰笨護照?如果係揸特區護照,吾該你剪咗佢,吾襯你身份

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-1-17 08:12 PM 發表

中共無朋友咪認咗佢囉
英國無財力無能力單獨開發咪認左佢囉~

[[[大陸不斷向英國派錢扮friend搏好感]]],[[[大英國]]]

標題以經睇得出閣下站邊企不是公正討論,收檔啦,面係人比、架係自已...............

引用:
原帖由 ak147147 於 2017-1-17 09:20 PM 發表

港交所 小李加以收購倫交所為重要政績你又知唔L知陸蛙,繼L續係自己中心打J
關我乜撚事?小學雞越嚟越九唔搭八!

小李飛刀我聽過,小李加就...??  

唔得閑陪你做小學雞啦。

腳盤用的是美國導彈
自己根本沒有能力或基礎去研發
最強的AAM-5
不提也罷

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-1-16 11:27 PM 發表
http://m.news.sina.com.tw/article/20170116/20215870.html

【環球網綜合報導】日本《產經新聞》1月16日報導稱,日本政府計劃在2017年內完成與英國正在合作的戰機下一代導彈技術研究。雙方屆時將會發佈報告書稱, ...
你想揾人著數都揾過蠢過你架啦,你會唔會走去揾d老油條笨七先?

引用:
原帖由 kin@kin88 於 2017-1-17 22:25 發表
你想揾人著數都揾過蠢過你架啦,你會唔會走去揾d老油條笨七先?
咁又係

一個美國喺歐洲嘅契弟,一隻系美國喺亞洲嘅狗,契弟幫契哥walk dog...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]