• 瀏覽: 4,335
  • 回覆: 79
引用:
原帖由 ak147147 於 2017-1-17 14:03 發表

冇錯經過文明聖火洗禮先知咩叫正義,日本之前走錯歪路
腳盤無改過

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-1-17 11:39 AM 發表

中國一直都想討西方列強的歡心和信任, 甚至不惜搖頭擺尾, 不過人地吾睬佢, 大和民族一早己被西方認同為優秀民族
習近平應邀出席達沃斯論壇,點解安倍無份去

引用:
原帖由 ak147147 於 2017-1-17 02:33 PM 發表

你都識講擺中國着數啦,但有事咪L指意尼D國出手,咪做陸井之蛙啦!
狗餅都算係着數嘅,睇吓你乖唔乖俾唔俾你食囉!就係呢啲日落國衰到要食狗餅!

出手?仲有咩能力出手?咪笑L死我!

引用:
原帖由 ak147147 於 2017-1-17 03:56 PM 發表

畀餅人地食再畀人咬番轄轉頭咪仲L on 7 9陸蛙啦
井底話真可憐,仲眷戀緊隻病狗!但殺雞都無力嘅病狗點咬人?! 你繼續幻想下啦井底蛙!

引用:
原帖由 ak147147 於 2017-1-17 14:33 發表

你都識講擺中國着數啦,但有事咪L指意尼D國出手,咪做陸井之蛙啦!
美國同烏克蘭有軍事協議
烏克蘭出事美國有無出手幫?
憑空放屁係人都識
不過講到證據...

引用:
原帖由 pooh24680 於 2017-1-17 01:23 PM 發表
其實都幾好丫,加利略都唔受中國玩
點知加利略爛尾而中國就爆個北斗出尾

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-1-17 05:11 PM 發表
能夠得到大英帝國認同,大和民族是亞洲人驕傲
次級人種,當然要靠西人認同。

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-1-16 11:27 PM 發表
http://m.news.sina.com.tw/article/20170116/20215870.html

【環球網綜合報導】日本《產經新聞》1月16日報導稱,日本政府計劃在2017年內完成與英國正在合作的戰機下一代導彈技術研究。雙方屆時將會發佈報告書稱, ...
兩個二流帝國,自己慢慢玩

引用:
原帖由 ak147147 於 2017-1-17 06:04 PM 發表

陸蛙咪只懂妄想打x,自以為係世界中心
哈哈,自己J到出血,竟然話人!我只係講日落國已冇國力啫,如何自以為世界中心?唔夠人講想嗌細路交遮醜,咪笑L死人!

日本導彈,送俾賓佬都吾要

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]