• 瀏覽: 2,315
  • 回覆: 34
北韓剩係得平壤見得人,其他地方窮到燶。

藍C鍾意均貧,自己係鄉下唔努力建設,但鍾意去有錢地區搶劫,再擁護班領導人,獻錢俾佢地做大肥仔,等出來見人時,等人以為佢地人人有錢到全國都係肥仔。

同大陸人打腫塊面充肥佬,有異曲同工之妙!

北韓簡直係藍c嘅天堂。

YES, 係男屍嘅烏托邦

引用:
原帖由 特首候選人 於 2017-1-16 12:05 PM 發表
YES, 係男屍嘅烏托邦
藍C幾時搬去共產北韓呢?

阿嬸幾時去印度

香港係中國大陸嘅一部分,喜歡呢個唔會改變嘅現實嘅人,好地地做乜要走?唔喜歡嘅嗰啲請便就真。印尼係千島之國,你睇睇俾唔俾你霸一個島稱王?

咁憎大陸就吾好返深圳買樓啦!
又要屌又要死上去揾著素!

引用:
原帖由 lcheung123 於 2017-1-16 02:57 PM 發表
香港係中國大陸嘅一部分,喜歡呢個唔會改變嘅現實嘅人,好地地做乜要走?唔喜歡嘅嗰啲請便就真。印尼係千島之國,你睇睇俾唔俾你霸一個島稱王?
巨地都係亂Q咁UP…唔方有咩資料。。北韓係點佢地知條鐵咩。

引用:
原帖由 lcheung123 於 2017-1-16 12:57 PM 發表
共產係唔要有國界,唔要有政府嘅,全世界由黨中央領導,黨中央才是精英,蟻民都係傻佬,唔好發表意見!

引用:
原帖由 glycine 於 2017-1-16 03:03 PM 發表

共產係唔要有國界,唔要有政府嘅,全世界由黨中央領導,黨中央才是精英,蟻民都係傻佬,唔好發表意見!
阿嬸幾時去印度

引用:
原帖由 glycine 於 2017-1-16 03:03 PM 發表

又開始francha!唔識睇?你又嚟發爛渣?

[ 本帖最後由 lcheung123 於 2017-1-16 04:26 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

講黎講去淨番北韓可以俾黃絲打飛g...

事實上藍絲就好現實,跟鄧小平果套 "唔理黑貓定白貓,捉到老鼠就係好貓"。
同而家中共一樣,理得佢咩主義,人民賺到錢就OK。

引用:
原帖由 glycine 於 2017-1-16 11:44 AM 發表
北韓剩係得平壤見得人,其他地方窮到燶。

藍C鍾意均貧,自己係鄉下唔努力建設,但鍾意去有錢地區搶劫,再擁護班領導人,獻錢俾佢地做大肥仔,等出來見人時,等人以為佢地人人有錢到全國都係肥仔。

同大陸 ...
敘利亞, 伊拉克, 利比亞係黃C嘅烏托邦

推行民主, 不唯餘力

藍C鍾意均貧?

妄想症又發作

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-1-16 02:19 PM 發表
咁憎大陸就吾好返深圳買樓啦!
又要屌又要死上去揾著素!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]