• 瀏覽: 1,367
  • 回覆: 16
香港已經病入膏肓,照睇呢幾個候選人都救唔番。
不如趁而家政府大把錢,派晒錢算數。
全民醫保、月月派錢。
派晒為止,以後香港人各安天命。

師兄,即使全港市民都要求梁國雄當特首,他都不會當。
因為,當特首是需要有使命感的,肩負重任,但梁國雄這類泛民,好明顯他們自己已經定位做“凡事反對派”,他們一點使命感責任心都沒有,他們目的只有一個:靠著反中亂港賺錢!

引用:
原帖由 奇葩奇葩 於 2017-1-15 10:21 AM 發表
師兄,即使全港市民都要求梁國雄當特首,他都不會當。
因為,當特首是需要有使命感的,肩負重任,但梁國雄這類泛民,好明顯他們自己已經定位做“凡事反對派”,他們一點使命感責任心都沒有,他們目的只有一個:靠著 ...
做特首要立刻交還公屋,仲唔可以再玩財技去將成份人工"捐"落去自己個基金度去避稅,佢點會做?

我好支持長毛賊做特首,反正香港唔真正收皮一次果班盲反肛L係唔會醒的

首選長毛,次選胡官!等睇香港仆次堅嘅!

長毛係乞兒一名
亦係香港乞兒嘅代表
有幾多人支持長毛就代表香港有幾多乞兒

派錢使乜要靠長毛呢個乞兒
財爺都做得到啦
但要樓主捱到2047
不能夠一下貪盡

反對福利主義長毛!

我也支持!呵呵!

咁你咪繼續想

引用:
原帖由 囂張熊 於 2017-1-15 11:03 AM 發表
我好支持長毛賊做特首,反正香港唔真正收皮一次果班盲反肛L係唔會醒的
係囉,唔衰過點會珍惜?

引用:
原帖由 fkylai 於 2017-1-15 11:06 AM 發表
首選長毛,次選胡官!等睇香港仆次堅嘅!
我都係咁話

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-1-15 03:14 PM 發表
派錢使乜要靠長毛呢個乞兒
財爺都做得到啦
但要樓主捱到2047
不能夠一下貪盡
鬍鬚佬成日計錯數

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-15 04:03 PM 發表
反對福利主義長毛!
你都會反對?

引用:
原帖由 mango178 於 2017-1-16 01:31 PM 發表

你都會反對?
其實如果我細個唔係試過喺山邊vv,我都走去選,俾人攞返出嚟抹黑就唔好啦!反正我政綱應該同曾司長差不多,都係乜撚都唔做,「無為而治」也!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]