• 瀏覽: 2,538
  • 回覆: 54
阿爺擔心泛民300票會影響大局, 點會容許兩虎競爭

大局差唔多已定,
葉劉陪跑,
法官陪跑,
林鄭 VS 鬍鬚.

仲有一樣未定:
就係到底泛民會唔會搵多個出嚟陪跑?
佢地有 300 票... 理論上係實會搵一件出嚟...

不過, 上次唐唐輸左,
佢地可能會揀全力跪舐鬍鬚曾,
所以, 都未必會搵人陪跑喇.

哈哈 奸

引用:
原帖由 ibm1 於 2017-1-14 10:47 AM 發表
大局差唔多已定,
葉劉陪跑,
法官陪跑,
林鄭 VS 鬍鬚.

仲有一樣未定:

不過, 上次唐唐輸左,
佢地可能 ...
犯聞呢次之後,成功將地產霸權拉到自己身上,以後唔好再鬧人霸權,官商勾結了,豬西迪原來話自己是官商鄉黑政棍勾結。。。

貪曾2號梗係覺得公平....
因為許後面有地主集團撐....
但係其他人無...

引用:
原帖由 ibm1 於 2017-1-14 10:47 AM 發表
大局差唔多已定,
葉劉陪跑,
法官陪跑,
林鄭 VS 鬍鬚.

仲有一樣未定:

不過, 上次唐唐輸左,
佢地可能 ...
正確 D講,係"江派" VS "習派"

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2017-1-14 11:01 AM 發表

犯聞呢次之後,成功將地產霸權拉到自己身上,以後唔好再鬧人霸權,官商勾結了,豬西迪原來話自己是官商鄉黑政棍勾結。。。
其實呢次泛民勾結地產霸權,嘛正正幫政府平反。

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2017-1-14 09:54 PM 發表

哦?
做咩突然間做左商人對頭?
係咪未買樓?
我幾時有撐商人呀

引用:
大局差唔多已定,
葉劉陪跑,
法官陪跑,
林鄭 VS 鬍鬚.

仲有一樣未定:

不過, 上次唐唐輸左,
佢地可能 ...
理論上會票源歸邊.........現在泛民的三百票.......反成為糖衣毒藥.....!!
大家反會走向更極端..........不希望等埋發叔的事再發生...!!

on9薯片……特首是欽點嘅!
你咁幼稚點做特首?
共產黨怕你是美國二五仔!
林鄭老公同大仔在北京做事做埋人質,你家人在北京嗎??

引用:
原帖由 ff2456 於 2017-1-14 10:35 PM 發表
on9薯片……特首是欽點嘅!
你咁幼稚點做特首?
共產黨怕你是美國二五仔!
林鄭老公同大仔在北京做事做埋人質,你家人在北京嗎??
北京給自由發揮........背後最大原因是捉內鬼........相信比那人當選更重要....!!
泛民的三百票.......就已經引出一批人.........原本只是估估吓......現在就清楚誰是人誰是鬼....!!
講條件可以.......因為已經睇見本相.........交易上還可以考慮...!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]