• 瀏覽: 1,175
  • 回覆: 15
'官到無求', '去意已決'E+又選特首?!
講咁多大話, 叫人點支持你?

來來去去都見考兄出post反林鄭。同人有私怨?受人所託?

鼓油兄同泛民毒果由朝到晚抹黑既侯選人,我地藍絲就絕對支持!

鼓油兄同泛民毒最由朝撐到晚既侯選人,返屋企食薯片喇!

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2017-1-12 10:38 PM 發表
鼓油兄,送你兩個字:『徒然』

不過對你由朝到晚抹黑人地既魄力:『欽敬陰莖』

古有689 N屆唔算,今有林鄭去意已決。

互相輝映。

佔中群醜當日有話「供聞抗命」之後會去自首, 「完成司法程序」, 結果有冇去 ?

戴妖當日有話佔完中會公報佔中行動既財政報告, 報告呢 ?

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2017-1-12 11:49 PM 發表
佔中群醜當日有話「供聞抗命」之後會去自首, 「完成司法程序」, 結果有冇去 ?

戴妖當日有話佔完中會公報佔中行動既財政報告, 報告呢 ?
普通市民狗噏對香港影響大,定係行政長官狗噏影響大?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-12 11:52 PM 發表

普通市民狗噏對香港影響大,定係行政長官狗噏影響大?
普通市民 ? 一班滿口民主, 霸佔香港通衢大道 79 日 , 影響幾百萬人日常生活既騙子, 大學法律一褲教授, 忽然又係「普通市民」 拿 ?!

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2017-1-13 12:01 AM 發表

普通市民 ? 一班滿口民主, 霸佔香港通衢大道 79 日 , 影響幾百萬人日常生活既騙子, 大學法律一褲教授, 忽然又係「普通市民」 拿 ?!
戴生有冇公職?冇嘅話唔係市民係乜?你可以話佢講大話,無自首,但其他佔中人士有話過自首咩?人地肯付法律責任,就係被檢控嘅危險,律政司/警察無能唔去檢控係誰的錯?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 12:04 AM 發表

戴生有冇公職?冇嘅話唔係市民係乜?你可以話佢講大話,無自首,但其他佔中人士有話過自首咩?人地肯付法律責任,就係被檢控嘅危險,律政司/警察無能唔去檢控係誰的錯?
佔中發起人之一, 數以萬計既黃絲暴民既精神/行動領袖, 仲係普通市民 ? 所以話黃絲搬龍門最叻真係冇錯.

好多黃絲係佢地既誓師大會都有話佔完會去自首, 又想賴哂落戴妖度走數呀 ?

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2017-1-12 10:38 PM 發表
講咩都吾會支持㗎啦

一日出泥反幾次, 緊張過殺父仇人.

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2017-1-13 12:16 AM 發表

佔中發起人之一, 數以萬計既黃絲暴民既精神/行動領袖, 仲係普通市民 ? 所以話黃絲搬龍門最叻真係冇錯.

好多黃絲係佢地既誓師大會都有話佔完會去自首, 又想賴哂落戴妖度走數呀 ?
佢又唔係議員又唔係政府官員,唔係市民係乜?不如你講下佢身份係乜?

佔中佔中,佢根本係想佔領中環,變咗佔領金鐘都全部佢功勞?你未免太高估佢啦。

佔鐘應該黃之鋒嘅推動力多過佢囉。

泛民的大話論攻勢在CY身上已用過一次,依家又重復用在林鄭身上,唔該用下腦俾啲新意啦,好悶呀!

引用:
梁振英劈炮前佢話唔參選,理解。梁振英劈炮後佢話參選,我都理解。你咁都唔明,你邏輯思維有好嚴重問題,典型唐氏綜合症症狀,去檢查睇睇有冇?

同時,你班小丑支持唔支持,左右唔到大局

[ 本帖最後由 lcheung123 於 2017-1-13 05:34 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

鍵盤翻頁
左右